Museiparken

Sen gick vi som tittade och Nathalie och åt, vi tog take away och satte oss i en park i stan. Det var asmysigt :)

Dansföreställning

Var på värsta grejen idag, det var typ alla jag känner som dansade på värsta grejen, alla var jätteduktiga som vanligt.Jag är helt jävla mållös


Jag är så givmild

Idag, idag är jag fan kung. Jag har bestämt mig för att dela med mig. John börjar med välgörenhet, ja, ni hörde rätt, idag jävlar asså. Jag har skapat en spellista på spotify till dig, bara till dig. Här är den, lyssna, älska och kommentera.

Tryck här!

Ghosts

Här spökar vädret som fan. Vid den här tiden förra året var jag fan ute och stekte 24/7, nu är det lite tråkigt väder. Vi hade friidrott idag, det var fan värre än när jag stöpte ljus på Gotland. Fasen vad tråkigt det var. Så till alla er som stöper ljus där ute, det är bra att ni gör det, för det är för tråkigt för att jag ska hålla på med det.Bästa reklamen

Jag bara älskar den här reklamen/låten, den är så.. myyyyyysig :)


Jag stödjer mustachkampen

Men mest för att de har en cool symbol.


HP08 aeger Glenn

Självklart vann ju min klass hela skiten, det känndes sjukt bra. Jag var inte med och spelade men jag skrek mest och högst så nu är jag hes, men det var det värt. Klasskompisarna sa att det var skönt att höra mig skrika "DEET ÄR BRA JESPEEER!!" liksom, så jag är nöjd över min insats.

Självklart körde vi på 1337-tröjorna och krigsmålning. Efter turneringen så gick jag runt på stan med målningen utan att jag tänkte på det, inte konstigt att jag fick så roliga blickar, haha.

Glenn är en koppling till "Alla heter Glenn i Göteborg".


TAGGAD

Imorgon är det volleybollturnering mot Plusgymnasiet i Göteborg. Känn sorg Göteborg, vi kommer spanka er så hårt.


Evelina

Nu stack min syster. Tog de här bilderna igår, eller det är en, men cropad.. typ..

Eurovisionmys

Efter Frejas musikal så sprang jag till Alexandra och kollade på Eurovision med några vänner.

Musikal

Igår kollade jag på Frejas musikal.

Piffning done


Nu fan

Nej nu satan går jag och piffar till håret lite tror jag, sen ska jag städa akvariet och rummet och grejer. Mormor kommer hit senare idag så mamma springer runt och är panikpedantisk.


Freja shakar


Hejhejheeej

Hallå le blogg. Jag ligger nu i sängen och vill sova jättemycket, men måste upp för jag ska på en föreläsning av något slag. Jag vet inte riktigt vad den handlar om, men säkert nåt jätteviktigt, det är ung företagssamhet som håller i den, så nåt sånt blir det ju.

Den här bilden på en kille i klassen är ju bara för härlig.


ESC

Här sitter jag och kollar på Eurovision Song Contest, det är helt okej. HEJA MALENA!


Go straight to hell boy

Låt of the day.

Titel: Straight to hell
Artist/grupp: Lily Allen & Mick Jones
Middag hos Fanny

Trevlig tjej den där Fanny, vi hade det trevligt och åt middag och grejer hemma hos henne. Här är lite bilder.Återträff

Igår var jag på återträff med min högstadieklass från Fridaskolan. Det var mysigt :). Det kändes liksom som om vi fortfarande gick där, det var inte så drastiska förändringar mer än att nåns hår hade växt lite och sånt, så kanske därför som det liksom fortfarande kändes som om vi hade nån målkoppling att göra eller nåt.Nää nu jävlar

Nu har jag bestämt mig för att bli kreativ med kameran igen, vi börjar nu!


Matematik

När jag kommer tillbaks från praktiken så ska jag rivstarta med nationella provet i matte B på tisdagen, det ska bli party.

Med tanke på att jag känner mig säker på ungefär halva kursen så är det en del kvar att göra.

Sitter för övrigt inte alls och gör så mycket matte jag borde, lyssnar på madonna, hennes låt Hollywood är ju bara underbar.


Tröstäta

Jag har ont i fötterna, buhu, nom nom.


Praktikkul

Idag så har Merchendisern varit där igen. Jag vill liksom döda och krama henne på samma gång, hon kommer dit typ en gång i månaden och hjälper butikerna med hur man ska exponera varorna på rätt sätt, var de ska stå osv.

Så hur som hellst, hon kom rätt tidigt på dagen, och då startade vi med att möblera om och fixa lite med alla kläderna, gå in och kolla, det är skittufft! Hur som hellst så skulle hon sticka på lunch, och då fick jag den stora äran att placera ut lite kläder på en vägg, jag gjorde den skitsnygg, fick ett godkännande från en som jag jobbar med och grejer så kommer hon tillbaks och jag hade tydligen gjort jättefel :(, men aja, det blev bra till slut :)Queef

Jag älskar South Park. Punkt.


Namnsdag

Idag har jag namnsdag och dagen till ära så sitter jag här och posar iklädd basiron.
Grattis mig!


Ännu en gång

Nu har jag pillat med bloggdesignen IGEN. Gör det när jag har tråkigt typ, inte så brutala ändringar, but still. Fick till twittergrej där nere också, så nu tycker jag alla skaffar twitter! Det är coolt.


Mys med Bebba och Karran

Igår så skulle jag och Bebba hitta en present på stan till Fanny, det gick bra men vi är inte riktigt klara än, vi har lite till att jobba på. Sen så kom Karran när vi satt och tog en paus donken, sen efter mycket tvek över vad vi skulle göra och vad vi skulle äta bestämmde vi oss för att chilla med godis hemma hos mig. Där blev det typiskt tjejsnack, "vem skulle du hellst ligga med av A och B?" typ.


Bloggtorka

Som fan!
Förlåt loves, men jag känner att jag har absolut inget intressant att skriva om.


RSS 2.0