Ska man bli fin
Ser ni vad jag ser?

Nu har jag varit så jävla smart när det gäller det här med inredning igen. Igår satte jag upp alla tavlor och grejor, och jag var så smart så jag satte en spegel precis vid datorbordet, så nu kan jag sitta och spegla mig själv när jag sitter vid datorn, smart va? Men den verkliga anledningen är att den sitter numera precis vid garderoben så jag kan gå ut ur garderoben och spegla mig om jag är osäker på om det är snyggt eller inte liksom. Asbra!


Shoes

Har precis varit på Torp en snabbis, ni vet bulldozermorsornas högkvarter? Där köpte jag ett par skor för mina var trasiga. De kommer från Jack & Jones och var värsta reade och grejor.

Smoothie

Gissa vad jag sitter och dricker. Hemmagjord you know ;)

Lily Allen

Var ju på Way out West i helgen. Såg bland annat Patrick Wolf, Robyn, Röyksopp och Timo Räisänen. Men bäst var självklart Lily Allen. Här är lite bilder på henne.

Flyttiflytt

Som ni alla vet har jag flyttat och grejer. Har precis börjat fått ordning på mitt rum som jag vill ha det. Såhär ser det ut hittils, typ. Och nu har internet börjat fungera här ute så jag börjar nog blogga lite mer frekvent nu :)

Poker Face

Hittat skönaste covern på Poker Face, är lite kär i Nick Pitera kan jag ju också erkänna. Det är han som gjort den där askända videon där han sjunger A Whole New World-duetten med sig själv där han både sjunger Alladins och Jasmines röster. Helcool kille!


Lillemor

Kul att någon trivs här ute på landet iallafall.Yo

Bara så att alla vet så är jag hemma nu. Eller hemma och hemma, vi har ju flyttat och grejer så jag är i det nya huset på sunningen. Ring mig om ni vill komma ut och hälsa på eller nåt, tänkte ha en spelkväll/inflyttningsparty för tjejerna snart så de får reda på vart jag bor och så. Hur som, det finns ett mobild bredband som familjen slåss om så jag är inte inne alls lika mycket som förut.

Hare gött hajj.

Prideparaden

Okej, det var typ det roligaste jag gjort ever. Att alla bögar och flator går ut på gatorna och alla är värsta party, man får en enorm självförtroendeboost när man ser så många som inte nog med att de accepterar de, de skriker och är party för en också :). Hittade en bild på mig på Qx, kommer väl fler allt eftersom.


RSS 2.0