Dag 1

Idag var det den första dagen på praktiken. Värsta party, jag packade upp varor 10-17, men det var helt okej. De var snälla och så. Men de sa att det var mycket varor idag, det blir väl mindre senare i veckan :)


Jagharenfinnigrygg.se


Okejokejokejokej

Jag ska sluta tjata om modevisningen, det var bara sjukt kul. Hur som, senare idag står Robin på schemat tror jag, kan bli så att det skiter sig eftersom han måste plugga. Hur som ska det bli kul om vi ses, ett bra tag sen sist faktiskt. Innan det tänkte jag gymma, ska bara dra tummen ur röven och steka ner till gymmet. Hur som får ni ha en vacker dag.


Mirror

Igår gjorde jag bara lite snabba grejer med bilderna, har pillat lite extra med några jag blev nöjd med. Har även kommit på en kul teknik som är sjukt rolig.







Modevisningen





















(Y)

Det gick bra, fler bilder kommer senare.


Sminket snart

Idag är det modevisning som fan. Ska snart ta mig hemifrån till sminket och hårstylingen, känns gött att det är meningen att man ska gå dit helt skabbig. Aja, jag kanske uppdaterar därifrån, det får vi se hur det blir. Tror jag kan kirra lite bilder från modevisningen sen.

Ha det gött nu.

Uppdaterat hår


HP

Kul att hela handel får plats i sofforna i skolan.


School

Sitter i skolan nu. Har nyss haft Samhällsprov, och efter det tyckte henrik att vi skulle köra en timme extra. Rolig lärare det där, och sen pratade vi lite med Marcus och nu har vi precis haft lunch. Ska gå igenom ett föredrag jag och några till ska hålla senare idag.

Och efter det ska jag ner och prova kläder till en modevisning jag ska gå på på lördag. Och lite senare ska jag klippa mig och sen upp till skolan igen för att hålla föredraget vi gick igenom. Fullt upp asså! Satsar nog på denna frisyren :)


Chill i studion

Jag sitter i en av våra studios på skolan och chillar. Det är Rebecka som håller på att producera värsta låten och jag tittar på typ. Peter hjälper henne lite med att få till skiten, det blir fint.


Här sitter jag och pluggar

Okej, jag sitter och jobbar lite på min träningsdagbok i Idrotten, den kommer bli bra, det känner jag på mig. Mitt mål är att mina idrottslärare ska börja gråta när de läser den, SÅ vacker ska den vara.


Butiksledningsprogrammet

Nu jävlar har jag pillat. Jag och Nucharin gjorde en skitsnygg presentation som vi ska ha på Torsdag. Den handlar om Handel på Plusgymnasiet och alla som sökt dit är inbjudna. Alla andra får självklart också komma, ju fler ju bättre.

Får inte vi MVG i Datorkunskap nu så slår jag Kjellberg.


Här ska jag hänga

Igår när jag var i skolan och chillade fick jag ett sms från My, hon sa nåt i stil med "John.. du hänger här.." och då förstod jag att de hade satt upp reklamen till plusgymnasiet, så jag stack ner och kollade.

Jag blev icke nöjd, men vem blev det? Hur som hellst så ska jag hänga där fram till sommarens slut om jag har förstått rätt. Så ni hittar mig vid kungstorget, ses där ;), haha.


Fluff

Jag har fått till värsta fluffet i håret nu typ två dagar i rad. Jag är så jävla bäst!


Centralskolan

Jag åt nyss en banankola. Det är så Heby Centralskola för mig. Den smakade lite spya, ja, torkad spya alla på Heby Centralskola åt för glatta livet typ varje rast.


I'm going nowhere fast

Ny låt på hjärnan, denna gång är det Patrick Wolf med Bluebells, riktigt mysig låt.

Titel: Bluebells
Artist/grupp: Patrick Wolf


PANIK!

Sitter i skolan nu, det är precis som jag trodde. Lärarna bara kastar saker på oss som vi ska göra, nu tillexempel ska jag tydligen ha nationellt prov i Engelska. Helt oförberett så säger hon "ja, nu ska vi ha muntligt nationellt prov i engelska" typ. Så roliga är våra lärare.

Kan tänka mig när vi ska ha handel snart, då kommer vi få hur mycket som hellst känns det som.

Aja, det känns att man lever nu iallafall.

It's a partyhink

Igår var vi hos Nathalie och firade hennes födelsedag. Nu blev det bara bilder på mig och Nathalie i princip såg jag.. aja.. vi blev snyggast helt enkelt.









Stan med Bebb

Nu ska jag snart ut och gå på stan här i lilla lilla Uddevalla med Rebecka. Jag ska till Nathalie ikväll på middag eftersom att hon fyller år så jag och Bebba ska försöka hitta något fint.


Nathen

Nathalie och jag var ute och fotade lite, bilderna blev lite smygmysiga.





South Again

Nu är jag i skituddevalla igen. Rätt kul faktiskt, såhär har jag sett ut idag. Vanlig jävla åka-tågoutfit. Observera jeansen. Jag gör framsteg! ;)

Titeln snodde jag från Maia Hirasawas nya låt, den är bra!

Nu ska jag ut och leka med Nathalie, hon hade utomhusabstinens, så vi ska chilla ute lite, tror kameran hänger med, tihi.


Nu ska jag åka tåg

Kommer vara hemma i uddevalla runt 18 om jag inte missbedömmer SJ helt.


Kontrastrik påsk

Okej, så, påsken är på g. Jag gillar inte sånahär högtider så mycket, visst det är skönt med lov och lite längre helg och så, men vissa saker förstår jag inte. Vad är kopplingen mellan ägg, kycklingar, harar och Jesus? Ägg och klycklingar är ju lätt att koppla ihop, men vart kommer alla hararna ifrån? Och sen då, Jesus?! Jag förstår verkligen inte.

Hur som, här hemma hos pappa dricker vi påskmust och så är det med vår påskstämning, pappa gillar inte att pynta och sånt och det är jag glad över. Jag kan ju bara gissa att det står en gul liten kyckling i varenda litet hörn när jag kommer hem till mamma. Så ja, vardagsdramatik gillar vi, eller hur?

Glad Påsk hur som hellst! :)


Hemmåt för fan

Idag har jag den stora äran att sitta på ett tåg i en evighet. Det ska bli kul, not.

Jag ser ut som en tjock Jedi! :D


MarknadsförarN^

Titta så duktig jag var igår! Fick typ fem gånger mer besökare för 10 kr eller nåt. Kul var det hur som hellst.


Vlog för fan


Inköpt

Jag köpte denna på en Second Handbutik, gillar ni den? Känns bara som att någon ska ha dött i den, men aja. Jeansjackan syftar jag på.


Stan med Sara

Blev stan idag som sagt. Det följde vår vanliga rutin:

1, Fönstershoppa igenom de bästa butikerna
2, Äta
3, Gå igenom alla butiker igen
4, Äta
5, Köpa det som skall köpas och kolla i de mindre butikerna
6, Äta
7, Skiljas åt

Sen får vi inte glömma att nämna att vi träffade en 3-försäljare som precis när han var klar nämnde att man var tvungen att vara 18 för det abbonemanget han hade presenterat. Då blev jag och Sara tysta och typ "ja där sprack det, vi är bara 16", han blev assur men var härlig ändå och gav oss hans nummer. Vi smsade lite senare till honom och bad om förlåtelse för att vi bara var 16.





Är det fest eller?

Idag har jag en date med Sara. Hon är en riktig skönget (ja, get). Vi ska cruisa Uppsala som bara vi ursprungliga Hebybor kan. Jag är för övrigt framme i Uppsala och har klarat av dag 1 levande.


Uppe med tuppen, typ

Nu har jag precis vaknat, jag ska packa klart, äta och ducha. Sen jävlar bär det av till Uppsala! Sjukt länge sen jag var där så det ska bi skönt att träffa alla igen och för att inte nämna Uppsalas underbara shopping.

Mer om det nån annan gång, jag tror inte jag får till internet på tåget, så ni hör inte av mig förns runt 7 ikväll.

Ha det bra, korvspad.


Tuffigt

Kolla här vad jag, Karin och Emelie hittade på stan tidigare i veckan.


Gymgymgym

Jag vill gymma, så jag tänkte att jag ringer runt till några som kör på samma gym. Sanningen är den att alla är upptagna eller bortresta, så jag får väl dra mig ner själv och pumpa lite. Buhuuu, jag har inga vänner. Men screw them, JAG kommer vara snygg Beach 09 :)


Nytt halsband

Jag köpte ett halsband i torsdags.


Tummen ur

Nä, nu jävlar måste jag sätta igång med att packa. Ska ju åka iväg till Uppsala imorgon. Ska bli skönt som fan, inte varit där sen i julas. Och sen åker jag själv utan min lillasyster, det ska också bli skönt, vi delar rum hos pappa så när jag är där har jag inget privatliv men nu har jag det. Party! Rykterna säger att det är vårigt där, så jag kanske ska satsa på att picknicka med någon.


Seriositet

Jag har en överdrivet seriös design igen, vad tycker ni?


Emelie

Hej! Jag fikar med Emelie!





Cute

Hittade värsta söta saken när jag kollade dagens hemsidor.


RSS 2.0