Varm Jul i City

Och nu sitter jag här hemma och utvärderar dagen. Idag var det D-Dagen, vi genomförde projektet vi slitit som judar inför. Det kom sjukt mycket folk och alla var glada och jag gick runt och såg viktig ut typ. Jag gick upp kl 6 i morse för att göra det här, det är en fucking timme tidigare än om det vore vardag liksom. Aja, det blev fint iallafall, såhär såg det ut ur mina ögon.

6.00 Vakna/snooza
7.30 Träffa Zaike påväg till skolan och var rädda för våldtäcksmän
8.00 Nere på Gallionen och började slå in allt
11.00 Allt var klart och revs ner av danselever från Sinclair. Bakom paketet var det massa teaterelever som var levande skyltdockor, det var rätt snyggt
13.00 Äta mat
14.00 Typ klar och väntade in Ellen för att leka

Jag är nöjd över Plusgymnasiets första projekt, det var helt okej, lite jobbigt men ska man ha betyg så, haha.




Bilderna åvan är på Karolina och Ina, de var snygga skyldockor. Karro var Rödluvan och Ina var en Fé ur Törnrosa.

Nu sitter jag och nöter en ny låt, höhö, länkar :)



Aja, ha det bra, nu ska jag sova för att gå upp och gå i skolan imorgon, pusshej!

Frejas filmkväll


If you seek amy

Här är en av mina favoritlåtar från britneys nya platta jag har snackat om. Den är underbar, eller hur?


Film från idag



Tror min mick är rätt spräckt just nu.

Let's start a band

Hoho, idag så började dagen med att (gissa fem gånger), aa juste, klippa papper! Sen när vi blev klara efter en veckas slit så fixade vi i HP att alla fick sluta förutom vi som skulle lägga le final touch på sakerna, så som städa, administrera och piffa. Men på söndag smäller det fan!

Var i stan kl 11 så ska ni få se på fina saker.


Anyways, sen när vi var klara med det sista så satte jag mig och umgicks med esteterna, för att vänta in Fabian och Nils. När de kom så rullade hela gänget ner i källaren där vi har lite instrument och sånt. Det var mysigt, men stack rätt tidigt eftersom jag var tvungen att gymma innan de stängde. Anyways, här är lite bilder från dagen, alla älskar min mössa.



Haha Hihi Haha Ho

Idag är det första dagen på veckan jag är ledig. Guuud sååå sköööönt säger jag. Jag har redan hunnit ätit tjock mat och sovit lite. Fan var projektet tär på mig, står hukad över ett bord hela tiden och klippa typ, dock är jag lite stolt över oss själva, vi gjorde nästan klart allt idag så vi är klad ponni. Lite kvar imorgon men på söndag fan då smäller det, jag är inte orolig någonstans.

Annars så har jag sprungit runt idag, var nere och åt på stan med mina klasskompisar eftersom det var äcklig mat i skolan och vi hade ett möte på sinclair med danseleverna när vi egentligen hade lunch, jag åt en hamburgare på pingvin, jag som ska vara snygg inför beach 09 liksom. Men aja, några spinningpass till och det kommer se fint ut igen.

Imorgon ska jag vara tjock med Nathalie tror jag det var snack om. Men vi får se, kanske kollar på en film eller nåt. Aja, nu jävlar ska jag plugga matematik, på Onsdag är det avtentning på Matte A, sen har jag bara Praktisk Marknadsföring A och Projekt och Företagande kvar sen är alla kurser som ska avslutas nu till julen klara. Förövrigt lyssnar jag på Circus, asså Britneys nya skiva och jag älskar den mer och mer för varje gång jag hör låtarna på den. Favoriten just nu är If You Seek Amy.

Ojj vad långt inlägget blev och det är i princip bara bajs, aja, jag avslutar med en bild :D, inte den bästa men aja.



Ha det bra och håll till godo, kommer in ett "Idag hatar jag" nån gång framöver ;).

Mycker som händer nu

Asså förlåt för att jag inte har uppdaterat som den galna japanen jag är men det har varit rätt mycket på sista. Vi har projektvecka och sen vill jag höja mig i ett x antal ämnen och har en avtentning i matten nästa vecka. Pluggar som en galning samtidigt som jag i skolan tär på kroppen genom att göra jävla paket liksom. Och på det har jag idétorka på blogginlägg, men det kommer, sånt brukar gå i perioder har jag förstått.



Aja, visa hur mycket ni saknar mitt aktiva bloggande så kanske jag börjar igen, höhö.

Circus

Jag har precis laddat ner Britney Spears nya album. Och det här kommer troligvis bli likadant som med Coldplays, Lady Gagas och Katy Perrys album att jag tjatar sönder alla låtar och SEN börjar alla andra lyssna på den. Jag tror definitivt Circus kommer spelas på radion som en galen jude. Bra är den iallafall, liksom många andra av låtarna.


Beach 09 here i come!

Nej, nu ska jag till gymmet och pumpa som en galen jude! Ses sen.



Så ut och gå med mig i kylan, nu jävlar, orkar inte vända bilden heller.

Kul att jag får ge blod

Jag ligger kvar i sängen just nu och slösurfar lite då jag nu klickade mig in på en sida där det var ett debattinlägg om att män som har haft sex med andra män inte får ge blod.

Anledningarna till att man inte får ge blod är:
Om du har HIV.
Om du har använt dopningsmedel eller tillväxthormon.
Om du har haft sex inom de senaste tre månaderna, med en ny partner.
Om du har injicerat narkotika i ditt blod.
Om du är man och någonsin haft sexuell kontakt med en annan man.

Det betyder alltså att om jag nu skulle vilja donera blod så får jag inte det, däremot för homosexuella tjejer göra det. Jag googlade lite och hittade det här, från en faq:

Varför får homosexuella män inte ge blod? Det borde väl vara tillåtet eftersom allt blod testas?
Det finns inget förbud för homosexuella att lämna blod, det vill säga läggningen som sådan utgör inte hinder för blodgivning. Ingenstans i socialstyrelsens regelverk för blodgivning eller i blodcentralernas informationsmaterial står ordet "homosexuell". 
    Däremot tillåts inte en man som haft sex med en annan man att lämna blod (oavsett om han betraktar sig som homosexuell eller ej). 
    Viktigaste orsaken till regeln är att risken för HIV-smitta vid sex mellan män i Sverige fortfarande är hög: 130 av 500 nysmittade med HIV under 2007 fick smittan via sex med annan man. Det är en kraftig ökning jämfört med år 1999 då siffran var cirka 50. Enligt svensk statistik är risken för HIV-smitta för män som har sex med andra män, även om den är liten, mångdubbelt större än för personer som har sexuellt umgänge endast heterosexuellt. 
    Förutom att blodet testas på olika sätt (vilket tyvärr inte medför 100 procents säkerhet) har sedan länge personer som löper stor risk att ådra sig allvarlig infektionssjukdom som kan överföras med blod, inte tillåtits bli blodgivare. Detta gäller inte enbart man som haft sex med annan man, utan även exempelvis den som utanför sjukvården någon gång injicerat sig med droger, anabola steroider eller annat preparat samt den som erbjudit sex i utbyte mot pengar, droger eller annan ersättning.

När jag läste detta blev jag glad. Men aja, screw de som behöver blod säger jag.

Värsta tomma blicken

Dagen började med att jag blev väckt av familjens panikspringande i trappor och slängandes i dörrar, kul att de respekterar en när man sover. Då chillade jag med macbooken i sängen tills jag kände att jag blev sugen på att gymma, så jag körde iväg lite sms till några för att se om de var pepp på gymmet, Nathalie och Karin nappade, så vi gymmade.

Efter gymmet kännde sig Nathalie för att rulla hemmåt, men för mig och Karin med K hade dagen precis börjat. Vi hyrde film och rullade hem till mig för att mysa röven av oss.

Och jag har en tom blick.

Facebook har gått wild and crazy

Jag kind off bytte språk till Piratengelska. Karin ligger bredvid mig och skrattar åt det så jag lassar upp en printscreen här. Tryck på bilden så blir den stor och fin.


För ful för tv

Okej, läste precis en artikel från Aftonbladet, eller aa, har läst den förut men tänkte ta upp det nu. Iallafall, under öppningscermonin för OS i Peking så var det en tjej som sjöng typ, eller aa, "sjöng", hon mimade till en annan liten flickas röst, men den tjejen ansågs för ful för att visas då. Hon ansågs ha den perfekta rösten men inte brösten, eller nåt. Här är hon! ;D



Hon är säkert fulare IRL.

Anyways, jag är så glad att detta hände, i det här fallet var det inte så extremt men jag tycker inte fult folk borde få visas i tv sålänge det inte är ett program som handlar om fult folk liksom, typ outsiders eller nåt sånt. Typ i seriösa program och debatter borde det inte få vara fult folk tycker jag.

Jag menar, hur roligt är det att sitta och lyssna på en ful person prata om någonting? Ni har säkert en skitful lärare eller nåt, och liksom, hur kul är det att lyssna på hans/hennes föreläsningar?

Men visst, jag kan erkänna att det är lite tragiskt när det är ett barn liksom, men hade det varit en vuxen person hade de flesta hållt med mig.

Nytt hår ftw!


Idag hatar jag: Hitlermorsor


Jag vill fota

Tjejerna på Skönhet och Hälsa håller på med cepesnygg makeup just nu och jag vill fota de. Men jag har ingen photoshop och då är det liksom inge roligt. Och sen såg jag den här bilden vilket gjorde det hela ännu värre. Den är så jävla snygg, kommer inte ihåg vart jag snodde den men snodd är den.


Some deep shit

Jag och Ellen lyckas alltid få till så djupa konversationer. Den här är rätt gammal men hittade den typ nu.


Jag älskar henne

Har kind off insett detta när jag såg att hennes låtar hade spelats över 90 gånger på iTunes. Här är hennes bästa enligt mig, och hon är så jävla cool. Funderade på att kopiera hennes stil tills jag kom på att jag inte passar i body.. what a pity liksom.


Just Do It!


Anne Taintor

Jag har kind off hittat en ny favorit vad-man-nu-ska-kalla-det. Förut var det Jan Stenmark, men nu har jag liksom övergått till Anne Taintor, hon gör i princip samma sak som Jan Stenmark men med en mer direkt humor gentemot Jan Stenmarks "wtf?"-känsla. Hursom så är hon bra.


Okej, jag är lite kär

Nu jävlar måste jag skaffa en skateboard och sen lära mig rulla på en sån. Fyfan vad coolt det är när man blandar stilar, men bara en sån liten sak som att ta en skateboard till kostym liksom. Så sjukt nice.



Bild tagen från Facehunter.

Öppet Hus

Igår blev det inget bloggande eftersom jag hade fullt upp och när jag fick lite tid för datan var jag för trött helt enkelt.

Iallafall, alla vi på Butiksledning skulle vara på skolan halv 10 eftersom det var öppet hus för alla Uddevallas gymnasieskolor. Vi var där och pillade i en halvtimme, sen kom alla andra som skulle vara där och hjälpa till, och eftersom började det även rulla in potentiella väljare. Jag är cepegrym på att sälja in skolan om jag får säga det själv, nu ska jag bara visa det för min lärare också och sen sitter mitt MVG i praktisk marknadsföring ;)

Haha, men aa, sen kom Karin och Emma som skulle kolla lite på SPA-linjen som kommer nästa år, när de skulle gå hade jag typ en halvtimme kvar innan jag kunde sticka, så jag bad de att stanna, och snälla som de är så stannade de. Vi satt och pratade och Karin tycker vi har en snygg lärare. Gissa vilken ;), haha.

Karin fick värsta makeupen av våra stylister, titta vad fint det var.



Sen stack vi ner på stan för jag var hungrig, jag har börjat knarka kycklingcurrymackor som en galen jude, men de är ju så goda! Så en sån åt jag på Kitchen, eller Köket eller vad det nu heter. Där inne så kommer ingen mindre in än skolans marknadsföringskille och min Praktiskt Marknadsföringslärare, det var lite roligt, han var också populär bland mina kompisar, haha.

Sen stack vi hem till mig och spelade Cluedo, vilket, ingen mindre än jag vann, vi hade en sexorgie också.



Ha en vacker dag.

HAHA

Ord är överflödiga.

Idag hatar jag: Frisörer

Där det står "lång historia" i förra inlägget you know. Tänkte iallafall förklara vad jag menar.

Det är såhär att jag har inte hittat "min" frisör här i uddevalla än. Jag brukar typ glida runt hos olika frisörer tills jag hittar "min". Eller brukar och brukar, jag gör det tills jag hittar en jag trivs med och som förstår mig liksom. Iallafall, när jag bodde i Heby hade jag min frisör i Sala på den där salongen jag inte minns namnet på, men hon hette Ninni tror jag, och hon fattade alltid vad jag ville och gjorde precis som jag ville och spökade inte runt själv osv. Och sen flyttade jag hit till Uddevalla.

Mitt första klipp var hos nån turk på nån grenväg från kungsgatat, mamma sa typ "han är jättebra OCH BILLIG :D", vi är så jävla fattiga. Iallafall, han gjorde en ful jävla tuppkam i min nacke, och jag typ "vad gör du?" han typ "jag tyckte det skulle vara snyggt med en tuppkam" och jag typ "ooookej?" liksom. Men mesig som jag är fick jag gå med den, dock fixade jag inte till den, men det var liksom rätt långt i nacken.

Till mitt andra klipp provade jag Munken, det var en mysig salong och så, och jag sa precis "klipp lite kort lite här och där men SPAR LUGGEN", och det första han gör är att klippa i luggfan, då bytte jag frisör iallafall.

Nu har jag hängt på Uppströms ett tag, men jag gillar det inte så, funderar på att prova Danish också, men de verkar lite läskiga. Men aja, jag är rätt creppy själv så ja, vi får se, har fått tips om att Cityspa ska vara bra också. Men aja, vi får se hur det blir.

Klippning (?)

Okej, jag tittade lite närmre på bilden i förra inlägget. Vänta, jag postar den och fortsätter sen.



Om vi ny låtsas att allt det där svarta runt mitt huvud inte är hår så framhävs mina käkben rätt hårt. Det gillar jag, så nu fick jag värsta inspirationen till en klippning, nämnligen typ ta bort i princip allt hår på sidorna, nästan så man kör med maskinen där för att sedan spara luggen (för i helvette (lång historia)) och ha lite hår kvar på huvudet, mer än på sidorna så jag inte ser ut som ett freak. Har haft rätt liknande frisyr förut men tänker mig längre lugg och kortare i sidorna.

Låter det fett fish?

Den där lila asså

Grymt trendig färg.
Mindre trendiga byxor.
Och ett linne som var trendigt förra året.
Perfect.


Miss Lulu

Jag älskar kvinnan. Hon gör mina favoritbilder. Just nu är mitt Photoshop lite off, men sen så lär jag vara mer aktiv i den här kategorin. Anyways, hon är bra!


Dagens you know

Sitter här nu liiite för sent och bloggar. Borde egentligen sova eller typ göra nåt annat viktigt så som min matteuppsats, engelskauppsats, spanskaläxa eller samhällsläxa. Men usch så tråkigt det är med sånt, haha. Iallafall, idag så var idrotten inställd, eller vi hade självstudier på anatomi, men alla gör det nu ikväll eller så har de redan gjort det och tog istället sovmorgon - men inte vi som läser språk. Så istället för att ha sovmorgon till kl 1 så skulle jag gå på spanskalektion kl 8.30. Dock försov jag mig, eller jag snoozade och sen tänkte jag "jag stänger av den och går upp" men råkade sommna om, och vaknade 10 typ och stack till skolan. Skulle "plugga" med kim, men vi spelade lite WC3 istället.

Sen flöt dagen på som vanligt, datakunskap där det var fler Butiksledningselever än Skönhet och hälsa, haha, och sen hade vi lite samhäll. Och sen efter skolan så tog jag med mig Emelie till gymmet för att pumpa ur henne lite svett, det var trevligt :). Och när vi ska gå därifrån ser vi ingen mindre än Frida Fjellman, ni vet tjejen som springer runt på skolan och gör lite allting.



Och nu sitter jag här och har ångest över hur lite jag pluggar. Men aja, det fixar sig alltid som Robin skulle sagt.

Appropå det, ingen som kan ge mig lite inspiration om hur jag ska göra Engelskan? Jag ska skriva en reflektionsuppgift om USA-valet, jag får skriva om vad jag vill, och jag vet inte vad. Cepejobbigt.

Aja, ska la sova snart, puss på bloggläsarna.

Jesus är så orginell, NOT


Horus - Egyptens solgud.

Egypten 3000 fk.

"Guds lamm"/"Ljuset"

Korstågad.

Död i 3 dagar.

Återuppstådd.

Attis.

Grekland 1200 fk.

Född av en oskuld.

Född på dec 25.

Korstågad.

Död i 3 dagar.

Återuppstådd.

Krishna.

Indien 900 fk.

Född av en oskuld.

En stjärna i öst som signalerade födseln.

Utförde mirakel.

Återuppstådd.

Dionysus.

Grekland 500 fk.

Född av en oskuld.

Född på dec 25.

Utförde mirakel som att göra vatten till vin.

Känd som "Kungarnas Kungar.

Återuppstådd.

 

Mithra.

Persien 1200 fk.

Född av en oskuld.

Född på dec 25.

12 lärljungar.

Död i 3 dagar.

Återuppstådd.

 


Zietgiest

Zeitgeist is a German language expression literally translated: Zeit, time; Geist, spirit, meaning "the spirit of the age and its society". The word zeitgeist describes the intellectual, cultural, ethical and political climate of an era or also a trend. In German, the word has more layers of meaning than the English translation, including the fact that Zeitgeist can only be observed for past events.

Träningsrådgivare

Som de flesta vet (yeah, right) så har jag en träningsrådgivare. Iallafall så hade jag möte med han idag för att bygga på mitt träningspass lite till, och asså, han gillar att pusha mig to the max. Det roligaste är att när vi provar så kanske vi kör Bröstpressen på typ 25, då jag redan är död, sen skriver han ner 30 liksom. Men aa, jag ska bli snygg till beach 09, så då lär man köra rätt hårt. Trevlig är han iallafall, och det är bra det. Nu har jag kommit hem och jag sitter inte och gör min spanska, engelska eller matte iallafall, that's fo sho.



Tjingtjing (jag är så mångkulturell och världsvan)

Bäst idag



Kan verkligen inte sluta skratta åt den här. Den är så jävla hemsk, men så sant! :D, haha. Jag googlade och fick fram en lista på alla otydliga namn där uppe. Så jävla underbara. Jag personligen gillar DJ Racist Police Force, The Loch Ness Rave Monster och Ku Klux Crew. Vilken är din favorit?

Vin Diesel Explosion
Technosaurus Rex
Coca-Cola Generation
Destruction Zone
Herbal Extazy
The Partynator
Rave For The Machine
Dr Atomic
Shee-La
Balkan Inferno
Tech-Yes
DJ Streetsmart
Storm Looper
Psychobabble
DJ Dot Com!
The Loch Ness Rave Monster

Guys of Parlament
Osama Beats-Laden
Maximum Security Techno
Baghdad Beatboxx
Ku Klux Crew
Beatenstein
54/7
Heroin Addikkt
The Beat-Father
DJ Suicide Bomba
Gayhunter
DJ Kranium
S-Nine 11
Francis Ford Technola
Double Penetration Coalition
DJ Racist Police Force

Judge Beat
Crewzmizzile
Lethal Injection of Trance
DJ Ramadan
Tsunami Underground
Trance-End
European Blast-Zone
XXX-Change Student
DJ Brussels
Mushroom Magician
Pentagon Conspiracy
Coalition of The Dancin

Nästa vecka

Som de flesta vet är jag med i deatgame. Iallafall, den kommande veckan ska min klan ha en övningsvecka och köra 3 mot 3 inom klanen bara för att testa sina skills. Det är lag PAM (Pål, Andreé och Måns) mot MMF (Miqe, Martin och Fabian).

PAM tar det här sjukt seriöst, jag har hört deras skvaller i korridorerna om att detta är ett test av skils, detta är seriösare än riktiga deathgame. Jag är inte med eftersom jag orkar inte, haha ;P, sen är jag inte så rolig på deathgame. Jag har hört att MMF ska ringa PAM's systrar och be dom att ninja ihjäl de och grejer. Rätt kul vecka kommer det bli och jag ska försöka dokumentera det.

Förövrigt så har jag spanskaläxa tills imorgon, så jävla tråkigt så det är inte sant. Och sen ska jag skriva en Matteuppsats, det är lite roligare, och sen ska jag skriva en Engelskarapport om ett grupparbete vi gjort i skolan om John McCain. Obama vann föresten.. för er som har missat det liksom, haha.

Aja, ha det bra alla bloggläsare och ingen annan. Pussen.

Jaaay!

Nu sitter jag och kladdar på detta blogginlägg i reklamen, tittar nämnligen på Sanningens Ögonblick, jag vill se Linda Rosing eftersom jag har hört rykten om att hon ska vara med ikväll. Men nu är det någon tråkig tjej där typ, men aa, vi får se ;P, hon kanske kommer snart :)

Oh My, min My

Igår så skulle jag och My på ballett, men man var (tydligen) tvungen att beställa biljetter från ticnet och grejer innan. Så vi köpte godis och dricka för 100 kr, haha, och satte oss och tittade på Uddevallakannan. Det var så jävla värdelöst, jag och My var så sjukt insatta i matcherna så det är inte sant. Nej, nu ljög jag, vi satt och kollade på hur de rörde sig och hur de tänkte när de valde matchkläder. Typ "omg, hon ser ut som en man" liksom. Och vår hejarramsa "ooooh, FOTBOLL!" liksom, oh, alltid så kul med My :)

Hon är jävligt snygg.

Evelaina är här :)

Såhär är det nu va, min storasyster är hemma och hälsar på. Hon är roolig, och vi är klada hestar. Hon har mensvärk som en galen jude och jag sitter och är ouppmärksam. Jag funderar på att skriva något om något jag hatar senare ikväll, kanske skriver om att jag hatar barn - vilket jag gör. Muehehehe.



Snyggaste Håret

Okej, som lite kick-off för min fina kategori "Mode" så drar vi igång med en tjejtjofräs. Jag kom över den här bilden och måste bara säga att jag älskar hennes hår så mycket så det är inte sant. Klipper du dig så har du stil som juden i vattnet. Sen har hon en skön stil i allmänhet, avslappnad men ändå uppklädd, lite för extrem för min smak, men jag dömer ingen, hon är säkert jättetrevlig!


Bild tagen från Facehunter.

Okej, WTF?

Asså, det här är bara läskigt rakt igeneom. Det är helsjukt, den skulle kunna vara med i en skräckfilm fan, tar aldrig slut heller liksom. Och barnen är fula dessutom. Kan man tycka den där är kul? Eller vad är det för freaks som köper den där liksom?


Uddevallas Gymnasiemässa

Jag har nyss kommit hem från Uddevallas Gymnasiemässa. Var där och gjorde reklam för plusgymnasiet. Stod 08.00 till 20.00, får jag inte ett MVG i praktisk marknadsföring nu så blir jag fan arg. Det var rätt kul ändå, vi hade en massagestol i vår monter som skulle symbolisera SPA-linjen som kommer nästa år, där bodde jag i princip, haha. Nu ska jag klämma i mig lite mackor och ladda inför morgondagen, ska ha idrott och vi börjar med anatomi nu, så jag ska lära mig hur jag pumpar bäst i gymmet ;), det skall bli rooligt.

Pusspuss folket!

Your commander in bikini

Okej, jag måste bara säga att jag älskar Paris Hilton ännu mer nu än vad jag tidigare gjort.

Kolla här!


Du är allt och allt är du

Om allt är skapat ifrån samma smäll, en stor explosion som skapade allt, alla planeter, allt liv, allt. Då är alla från samma grund, eller hur?

Så då är jag allt och allt är jag.

9/11 - You've been scammed.

När jag börjar kladda på det här inlägget är klockan 22.22, bara så ni vet. Nu ska jag skriva värsta åsiktsinlägget, och jag vill att ni säger emot mig, så jag ska skriva om en myt som de flesta tror på. Nämnligen 9/11-myten.

Myten lyder såhär:
19 st kapare, ledda av Osama B.Laden tog över 4 Jetplan och medans de undvek luftförsvaret så träffade de 75% av deras mål. W. Trade Tower bygnad 7 kollapsade genom en brand och byggnadsmisstag i en "pannkakseffekt", medans planet som träffade pentagonen förångades när det träffade byggnaden, det gjorde planet som crashade i Shanksville också. 9/11-kommiten hittade inga varningar angående detta alls.

"Inga varningar"
Jag har sett intervjuer och pressmeddelanden från Bush där han säger att "ingen kunde tro att någon skulle använda flygplan som misiler". Men hur kan de då förklara att två år innan attacken hade NORAD övat på att hantera kapade flygplan som misiler, och ett av målen var W. Trade Center.

"19 kapare"
Regeringen har en lista på alla kaparna som var med, men inget av namnen var med på listan flygbolaget hade över vilka som hade gått på flyget. Regeringen hade tydligen hittat ett pass, genom all eld och alla stenar som flög, alla människor som hoppade och allt som crashade, hittade de ett pass. Och regeringen vinkade med passet och var överlyckliga "vi har bevis" liksom, men sen visade det sig att killen levde, vilket många andra på regeringens lista över kapare också visade sig vara.

"Pentagonen"
Inga säten, inget baggage, ingenting - allt har officiellt "förångats". Men ändå har de kunnat identifiera alla kropparna. Två 6-tons tunga motorer förångades men de identifierade alla kropparna.. Kan någon berätta för mig hur man gör det?

Jag orkar inte skriva mer, men jag har snott allt från Zeitgeist, kan helt klart rekomendera den!

Så varför skulle USA göra detta? Jo, för att kunna anklaga Irak för detta så de kan gå in med militär i landet och sno deras olja.

Yaaaay!



Det är något fel på mitt inspelningsprogramm :(, ni för nöja er med ännu en halv film.

Torp med Ellen

Sitter nu hemma och lyssnar lite på The Hush Sound samtidigt som jag plattar mitt hår - yeah, that's right, jag har köpt en plattång. Inte vilken plattång som hellst heller utan en typ liten platttång man använder till luggar och sånt egentligen, eller som i mitt fall - kort hår. Min kamera ligger på laddning så det får bli en cambild, haha ;)

Första gången jag körde med en sån här var inne hos skönhet och hälsa när Emelie plattade mitt hår på en rast, och det var love at first sight, så jag köpte en, haha :).


RSS 2.0