Bitterness

Jag har tänkt på en sak. Jag är en jävligt bitter person. Mot folk jag känner är jag jätteunderbar, snäll och allmänt bäst, men mot folk jag inte känner eller bara känner rätt ytligt kan jag vara världens bitch. Men sån är jag. Fördommar kan man kalla det om man vill.

Jag har färgat håret idag, tonade det lite mer åt det kalla hållet, syns inte så mycket men såhär ser det ut! Det var Fanny som gjorde det, hur snällt som hellst.


Hemhemhemma


After Ski

Bilder från gårdagens After Ski. Orkar inte Photoshopa.













Frullirulle

Hotellets frukost är underbar. Jag har i snart en vecka ätit våfflor till frukost. En bra start på dagen för massor av skidåkning helt klart!



Ner, ner, ner, ner för backen, ner

Upp och ner: Evelina, Freja, John, John och Evelina.











Ut i backarna nu

Nu har jag precis ätit frukost på detta övermysiga hotell, ska ut i backen nu. Tror jag tar med mig kameran idag om jag vågar, då får ni se oss in action ;), det blir väl roligt?

Bilden är från middagen igår, jag körde på obekväma leendet-looken som fan.


Näthälie

Blev en asskön dag igår med afterski och hela skiten. När jag satt nere i lobbyn och chillade eftersom de skulle städa på mitt rum så var internet nere så jag fixade en bild jag hade på Nathalie, blev riktigt nöjd! Nu ska jag ut i backen och åka, det är strålande väder, blir nog till att åka i en tjocktröja idag ;)


Backen väntar

Nej, nu ska jag ut i backen. Dagens outfit ser ut såhär!


Årore

Nu sitter jag här på hotellrummet med mina torra systrar. Det är helt okej fan, drog en snabb fågelskådarbild genom fönstret så ni västgötabor får se hur gött jag ska ha det.


AAAAH?!

Blev nästan rädd där tills jag såg att det stod giltig frånvaro, inte ogiltig.


Packelipack

Jag håller på att packa som en galen jude. Åker iväg till åre imorgon. Datorn och kameran åker med.


Janafirande

Jana och Zakie skulle firas, men Zakie blev skitsjuk, så det blev bara Janafirande.













Party

Nej nu jävlar ska jag ut till bången för att parteya röven av mig. Det är Jana och Zakie som ska firas. Kameran är med!





Huslook

Idag har jag och min kära familj varit och tittat på hus. Huset var lite litet men rätt fint. Hur som ska mamma och mathias dit imorgon och kladda på kontrakt, så det blir en flytt till juni nån gång. Och sen lekte jag i photoshop.


Gymgymgym

Efter modellandet tidigare så gick jag och några kompisar till Kaktuz och lunchade. Sjukt gött att slippa soppan skolan serverade! Sen var det massage på schemat, så vi rullade till idrottshallen och jag och Emelie parade ihop oss och började ta på varandras ryggar. Sjukt skönt när vi har sånt på idrotten, älskar Plusgymnasiets idrott fan, skolkade sjukt mycket från idrotten tidigare men inte längre ;)

Efter idrotten gick jag Sandra och Emelie till gymmet och biffade som fan! Vi kommer vara snyggast beach 09!

Modellande

Jag gick till skolan rätt tidigt idag, tänkte chilla lite med stylisterna då de skulle styla musikeleverna inför en fotografering för skolans marknadsföring. Då var de slut på manliga modeller så jag fick hoppa in som det. Det gick inte bra någonstans, vi skulle typ göra vågen och det såg helcepe ut. Min hand var helt skev, aja, vi får se hur bilderna blir, hoppas de inte valde mina foton.

Kreativt!

En gång i tiden var jag faktiskt bra på photoshop och relativt kreativ.


Kampen mot klockan

Jag tror jag nämnt lite tidigare att vi i skolan håller på att marknadsföra en konsert. Det går rätt bra, har sålt typ 40 biljetter i helgen så ja, det rullar. Den här veckan är hur som hellst det sista vi kan göra för att få det slutsålt, vi har 240 platser att fylla. Så i fredags hade vi ett stormöte med handelslärare och en kille som jobbar på en reklambyrå där vi diskuterade hur vi skulle lägga upp sista veckan. Det slutade med att vi planerade det så att vi idag skulle sätta flyers på bilarna i stan och imorgon troligtvis åka till torp och göra samma sak.

Vi satte igång några från klassen på att springa runt och göra detta medans vi andra planerade hur vi skulle kunna dra in mer pengar på detta, genom annan form av försäljning. Sen kommer killarna tillbaka och de har varit skiteffektiva liksom vi, och då kommer våran rektor och säger att nån föreståndare för Gallionen har ringt och varit skitsur för detta då det skulle vara någon brandfara så killarna fick springa ner och ta ner alla flyers. Värt!

Joseph Williams var för övrigt i skolan idag och lekte med musikeleverna. Det är han som ska vara med på konserten, tror han är med på nyhetsmorgon imorgon, är osäker dock. Och kolla klockan, så jävla grymt!


Sommarjobb

Det är nu sommarjobbs hysterian har börjat. Alla udnrar vart alla ska spendera sin sommar och CV-skrivande tycks alla göra hela tiden. Så, den frågan alla undrar mig är självklart, vad ska du göra i sommar John?

Jo, jag har sökt på två ställen, eller jag har bara sökt på ett men ska söka på ett till nu i veckan. Ena är McDonalds, tror det kommer gå eftersom de sökte 40 nyanställda till sommaren, men går inte det finns ett alternativ. Det är nämnligen såhär att jag fick reda på att min skola vill ha lite elever som jobbar nu i sommar med att flytta skolan eftersom vi ska flytta till kungstorget. Det kan ju gå för sig faktiskt, tror det skulle vara skönt. Hela min skola är ju asskön och att bära lite möbler med de en sommar hade jag lätt klarat, men vet inte hur många de behöver, hoppas det är många.

Så, vi får se hur det blir med mig i sommar ;)

EVSC

Nu jävlar är det bögerier på gång. Jag har kommit in i värsta Eurovisionfebern, och lassat fram mina favoriter av de som är klara hittils till den stora finalen i Mosva. Först och främst måste jag säga att alla dessa baltiska låtar låter precis likadant som förut. Inget nytt, men däremot mina två favoriter kommer otippat nog från Tyskland och Norge. Vi börjar med tysklands bidrag.

Miss Kiss Kiss Bang
En reincarnation av 50-talet står på scen, riktigk mysig låt. När jag läste låttexten och såg vem som skulle sjunga tänkte jag direkt "åh nej ännu en mellanmjölks sliskturk" men den är jättemysig. Han ser lite äcklig ut men sjunger fint!




Fairytale
Killen som vann hela skiten i Norge med typ 50% heter Alexander Rybak. Låten heter Fairytale och är grymt skön, norskarna har helt klart överträffat sig själva. Däremot kommer ingen rösta på Norge då det är Norge. Synd!



Idag hatar jag: Mammabloggar

PARTY! En ny Idag hatar jag, det var ett tag sen. Så, hot topic, Mammabloggar. Vad är detta fenomen? Jo, nyblivna mammor som inte kan fatta att det finns annat i världen än deras barn bestämmer sig för att skriva ner allt deras barn gör på internet.

Exempel "Oh, idag har lilla pluttinuffalbin åkt skidor. Här är fem miljoner bilder på honom."

När ska de förstå att ingen bryr sig om deras äckliga små barn? Vi har en sån i skolan, allt hon pratar om är sitt barn och sitt barn och idag gjorde hennes barn det och imorgon ska hennes barn göra det där. Inte nog med det, hon skiter i ungen har vi fått reda på. Hon har sagt "oh i helgen ska jag göra det!" och någon har kontrat med "men du har väl barn?" och hon har svarat "äsch, det tar mamma hand om". Grymt med tjejer som tar ansvar asså.

Hur som hellst, ska man klämma ut gående bajs så kan man iallafall tygla de och ta hand om de hoppas jag. Och inte dela med sig av helvettet till andra. Tack för mig!

Grattis Malena!

Min favorit Alcazar gick det inte så himla bra för. Men det jag ville mest var att vi inte skulle skicka vidare Snälla Snälla, så gissa om jag blev glad när de fick 120:poängaren, och La Voix är inte så himla pjåkig faktiskt. Tror den har en chans i Eurovision om vi ska vara ärliga här.

Eftersom jag är bög var jag tvungen att skriva om det här först.


Bloggosfären

Ja, det är torrt i bloggsfären känner jag. Finns inget kul att skriva om, det händer så lite just nu. Visst jag kan skriva nån lång reflektion över skolmassaken i tyskland, men det har alla redan gjort så det lockar inte så hår. Och jippie, det kom snö igår, det suger min feta dase. Vad är grejen med vädret asså?

Robert? John?

Okej, är jag lik Robert Pattinson? Har verkligen mina föräldrar lyckats så väl?
(Robert Pattinson spelar Edward i Twilight)





Shululululu

Jag och Emelie var som sagt på värsta mufgrejen. Det var lite läskigt eftersom man kände sig som ett vilset litet barn. Dock verkade personerna assköna och de verkade ha en bra sammanhållning där nere. Men, det där är ingen rumba, nej men det var en kille som kom dit och snackade som var skitläskig.

Han pratade om visserligen intressanta saker, men det var en sak som bekymmrade mig, han pratade mycket om att "slåss mot socialister" typ, vilket jag inte alls var glad över, jag menar, en av mina bästa vänner är vänsterpartist. Så nu har jag kollat upp lite vad de står för och så, och de är för könsneutrala äktenskap och abort, men miljöfrågorna är lite luddiga. Det är väldigt mycket ordbajs när de ska prata om just miljön. En annan sak som inte riktigt var min grej är deras försvarspolitik, de vill förstärka försvaret vilket inte alls är min grej då jag inte gillar krig och sånt.

Jag skulle lätt kunna joina för det sociala och festerna, men tycker ändå att man går med i en politisk förening av politiska skäl. Jag har länge funderat på att gå med för kontakterna, jag tror att det finns värdefulla personer att lära känna där, men nae, det skulle inte kännas rätt tror jag.

Hur som hellst så tror jag inte det blir någon mufare av mig, inte än iallafall. Får se om någon lyckas övertala mig..

Blondinjohn

Kom rätt nyligen hem från gymmet, gick direkt från skolan till gymmet och solade och duchade där. Ducharna i idrottshallen är så äckliga, hur som hellst så kom jag hem och Freja kom ner för att skicka iväg sin kompis och då såg jag en MUF-pin på henne och frågade henne om hon visste vad det var. Hon typ "aa, de festar!". Och ikväll hade de någon temakväll, så jag ska dit och vara kritisk. Jag är i princip moderat, ska bara kolla några saker, typ om de gillar abort och homoäktenskap typ.


Gaddarna fixade

Tjingelingeling! Jag är värsta aktiv på bloggen känner jag. Hur som hellst så har jag varit och fixat gaddarna idag, det var lite tandsten bara. Jag suger på att borsta mina tänder fint, men det har blivit bättre sa hon, alltid nåt bra ju. Snart blir det desperate houswives och sen ska jag försöka somna.


I need some sleep

Igår (idag?) somnade jag lite efter halv tre. Det är ju bra, ska till tandläkaren idag också, så vi får se om jag ska ha något omdirigerat i käften. Igår lassade min kära mor ut bilder på vår förra hund när han var valp, då blev jag nostalgisk.


Nu jäful

Nu blir det gymmet, såhär ser min väska ut.


Hemmafru

Jag har en framtid som hemmafru. Jag stod nyss och skalade en kiwi liksom. Vem gör det? Jo, jag!


Don't trust me

Dagens låt hittade jag på youtube. Det är en sjukt snygg kille som mimar till en annan grupps låt. Både låten och videon är skön.

Titel:
Don't trust me
Artist/grupp: 3OH!3



Hår

Såhär såg jag ut för tre år sen. Såhär ser varannan kille ut idag.



En spåtant sa visst "före sin tid" angående mig.

Srry

Förlåt för det oaktiva bloggandet, men jag har mina anledningar.


Ë

Det är ingen idé att utrycka politiska och rligiösa åsikter när inte en jävel kommenterar de. Här försöker man vara djup och öppna sig för en imaginär person, min blogg, som inte ger respons mer eller mindre. Som att skriva för en vägg, ungefär så roligt känns bloggandet just nu. Visserligen ökar mina läsarsiffror men det rullar inte in kommentarer mer än "Titta på min blogg kram kajsa" liksom.

Visst, kul när man har spenderat en timme i att formulera och få fram tankar man faktiskt tror på och värderar tungt. Men jag ska inte klaga, jag har vänner, mat på bordet och ett hem.

It's a hard knock life

Igår så gick jag direkt efter skolan och fikade med My, och sen efter det gick jag till gymmet. Kom hem efter gymmet kl 8 typ åt och sen somnade jag. JAG somnade kl 9, förstår ni? Inte nog med det jag försov mig idag också, så jag sov från 9-8, det är typ 11 timmar. Helt sjukt!


Ny design SOM FAN!

Har pillat med designen som fan, gillar ni det?

Har ju äntligen photoshop så kunde "göra" något för min blogg, inte bara ta foton liksom.


Temla


Dagens verk

Satt nyss och pillade med en bild på Freja. Och såhär blev det.


Joanna Newsom

Hittade mysigaste artisten på länge tror jag. Joanna Newsom heter hon, hon är jätteindie och spelar till sin harpa hon spelar. Sjukt snyggt!

Titel: Sprout and the bean
Artis/gruppt: Joanna Newsom


ÄNTLIGEN!

Nu har jag fått Photoshop att fungera och det verkar vara långvarit, detta firar vi med en ny header.


Dagens värsta toalettbesök

Jag satt nyss och var jättenödig men satt och höll mig för jag var social på msn. Men sen går det inte, så jag springer ut till toaletten men den är självklart låst och vem sitter där inne om inte miss Freja? Hur som hellst skriker jag åt henne att hon ska skynda sig, sen när hon öppnar och går ut hade hon inte tvättat händerna, så jag tvingar henne att göra det. Sen när jag går och ska sätta mig ligger det en jävla bajs kvar och guppar!

Inte kul, inte kul.

Voules-vouz couchet avec moi?

Har nyligen kommit hem från gymmet, det blev tuttar och armar och sen ett corepass på det. Sen när jag kom hem så förvandlades mitt rum till ett discotek från 70-talet. Lyssnar på asmysiga låtar, Lady Marmelade, I Need a Hero och Girls Just Wanna have fun är det som dunkas mest.


Jag har vänner!

Idag var jag hemma hos Alexandra och kollade på melodifestivalen med Karran och Jana, och Alexandra såklart.







RSS 2.0