Roligt med Photoshop

Jag lassar ut en bild och därmed den första i min foto/photoshopkategori. Den här satt jag med i någon timma, inte gjort så mycket jätteavancerat. Själva effekten med mig x5 är bara att jag har kopierat mig själv 5 gånger och satt alla lager på multiply.


Resan hem

I morse gick jag upp skittidigt för att packa och grejer för min resa hemmåt. Jag började resan i Uppsala, där körde pappa mig till Arlanda för att hoppa på ett flyg till Landvetter. På vägen ner kollade jag ut genom fönstret rätt mycket och ångrade att jag inte hade med mig kameran, så nu tog jag med mig den, men det var skitmycket moln istället så jag fick inga bilder på våra svenska landskap, men här har ni lite moln ;)



Det var rätt snyggt där uppe asså. Aja, sen när jag kom ut från flygplatsen så skulle jag med flygbussen, jag går på skitnöjd eftersom jag var typ först av alla, och då ser jag att de inte tar fritidskortet. Då blev jag mindre glad, så jag fick spotta upp 50 kr för bussresan. Sen bytte jag inne på Nils Ericsson till en buss mot Uddevalla.

På den bussen fanns det EN plats kvar, ja EN, och den tog jag. Oturligt nog var det bredvid en mamma och hennes två dryga ungar. Ungarna satt bakom mig och sparkade mig i ryggen, men det värsta var när en av barnen ville sitta i mammas knä och var nära på att spy på mina byxor, och sen lassar mamman fram sina bröst och börjar amma ungen, MITT FRAMFÖR MINA ÖGON?!?! Jättekul liksom, sen skulle den andra ungen prata med mig, typ "vet du hur lång tid det är kvar tills vi är framme?" och jag sa typ "aa, 45 minuter" och han typ "okej", och sen kommer mamman tillbaka för hon var på toa, och då skulle han fråga henne också. Tack gode gud hittade jag min mp3 och isolerade mig, men jag hörde lite i bakgrunden vad som sas, då sa han till mamman typ "han har en duplo i handen" och aa.. massa irriterande skit, och de kunde inte sluta sparka mig i ryggen heller.

Leka med Sara

Igår träffade jag hebybruden Sara. Vi sprang runt på stan och var trötta. Fikade tre gånger hann vi med också, haha, så jävla fult. Vi köpte matchande halsband också, för vi är så jävla coola.


Nya kategorier!

Jag har nu kirrat lite nya kategorier jag tror jag kommer tycka om att skriva om. Jag listar upp alla här ;)

  • Photoshop - Jag photoshopar rätt mycket och tänkte det kunde vara roligt att perhaps skriva om det och foto i allmänhet, jag är inte värsta fotokungen dock, men kan vara kul att dela med sig.
  • Mode - Jag är gay, jag måste ha en sån flik.
  • Filmer - Youtube i mitt hjärta!

Se mig naken!

Klicka här!

Miss South Carolina

Oh, jättegammal film men jag älskar den innerligt. Lyssna noga vad hon säger, det är helsjukt! Jag skrev något inlägg om dumma Amerikaner, detta är verkligen ett fint exempel.


Muehehehehehe



Det här är till dig snygging! :D

Min MP3

Här är min något snygga MP3 jag fick av tjejerna i födelsedagspresent :)
Tack allihopa, den är super!


Dagens Shopping

Då har man bränt typ 1000 kr på i princip ingenting igen då, så jävla typiskt mig, lassar ut bilder.
Det blev två par Chinos, en halsdukssak jag tycker jag är stencool och har runt huvudet på bilden och en bäverfitta.





Idag hatar jag: Posers



Filmen typ skärdes av på mitten, värsta emot!

Det som togs bort var när jag snackade om hur jobbigt det är när de lägger ut 40 superposebilder på sig själva och säger att de är fula för att de fiskar komplimanger och behöver bekräftelse. Kort och gott.

Impulsköp

Här är gårdagens impulsköp. Tror jag kommer kunna ha den när det blir lite kallare ute, just nu ser det bara lite skumt ut. Men aa, den var på halva priset så jag var rätt nöjd.


SPA-linje

Okej, jag är lite pepp inför nästa år på Plusgymnasiet. Såhär är det, vi har Skönhet och Hälsa på vår skola, typ en stylistutbildning. Och de ingår i deras utbildning att ta emot "kunder" och sånt. Så ibland när vi på Butiksledning har en tråkig lektion så brukar deras hantverkslärare komma in till oss och typ "vill ni ha en ansiktsbehandling?" och jag är ju inte den som inte ställer upp när det gäller utbildningssyfte direkt. Så då klafsar vi in till salongen och får ansiktsbehandlingar, ansiktmassage och hårbottenmassage och grejer, och nästa år kommer en SPA-linje, och jag är liiiiite sugen på att vara offer för de när de behöver "kunder" att ta hand om.



Nej, nu ska jag nog klä på mig och kanske ducha, jag är äcklig jag vet, kanske ducha liksom, haha, aja, jag ska nog ner på stan och bränna ännu mer pengar snart tror jag. Vi får se, kanske spar pengarna eller nåt. HAHAHAHAHHA, Ja juste, JAG spar pengarna, oh, jag är så rolig.

@ U-town

Tjohej alla bloggläsare! Jag drar ett streck över er, jippie!
Anyways, kom nyligen hem från Flyget och sitter nu och chillar i mitt rum hos pappa. Jag fick värsta paniken innan flyget gick eftersom det var länge sen jag flög nu, och bara "SHIT! Det kommer fan crasha!", jag menar, de där jävla instruktionsgrejerna finns ju för att det finns en risk för att något ska hända, dock fnittrade jag lite eftersom det var så fult. Men ändå, kan de inte fatta att man bara får panik när de säger typ "om planet skulle crasha så kan nu dra ner en gasmask", jag blir helt "WTF?!" liksom, det som går fram till mig när de säger sånt är att det händer ofta.

Iallafall, jag överlevde hårt, och pappa hämtade mig på Arlanda och körde hem mig, vi åkte förbi Gränby också, och undertiden Pappa handlade mat så sprang jag runt i klädaffärerna och impulsköpte lite saker. Så jävla typiskt mig typ "nej, jag kollar bara" sen går man ut med en kofta och två t-shirts liksom.

Aja, jag ser fram emot en lugn vecka här i Uppsala, det händer något med mig när jag kommer hit, jag blir lugn och liksom.. "julig" typ, jag vet att jag kommer sluta i det här staden i framtiden liksom, så det här är hemma för mig. De har en slående slogan som hänger på vägen in i Uppsala överallt, "Välkommen hit - Välkommen hem", och det stämmer rätt bra.

Vem är killen?

Okej, nu vill jag ha ett svar!
Jag sitter hemma hos min gudmor i Göteborg som ska köra mig till flygplatsen snart där mitt flyg till Arlanda går, och där kör pappa mig till uppsala. Iallafall, jag hittade godaste jag ätit på länge, chokladdoppade bilar!! Och jag undrar: Vem är geniet som kommit på det? JAG ÄLSKAR HONOM!

Tack Freja!

Oh, den är så charmig! Fick den av min lillasyster i födelsedagspresent :)


Efter döden

Jag, Rebecka och Ellen har en tendens att direkt när vi ses börja diskutera religion och anndra djupa saker. Den här gången var det jag och Rebecka som i onsdags började diskutera New Age grejer och försöka komma på en lösning eftersom vi både är lite New Age och Kristna på samma gång, och det som kom upp var Reincarnation och Himmelen. Jag tror personligen att alla religioner är bara olika tolkningar av samma gud, men det är en annan femma.

Vi kom in på det när vi pratade om att Mamma hade varit hos en spåtant för 10 år sen och spått 10 år fram i tiden och det mesta hade stämmt. Och då pratade vi om att hon hade sagt att jag och Freja (min syster) var gammla själar och då kom vi in på reincarnation som både jag och Rebecka tror på. Vi pratade också om att himmelen är ett ställe på jorden, alla tror att det är i skyn men att någons präst hade sagt att det är på jorden fast utan problem, lite hakuna matata. Och då kom jag med den slående idén om att mitt förra livs himmel kanske är min verklighet, att alla problem som mitt förra liv såg inte finns i mitt, medans jag ser massa problem i mitt eget liv kommer de problemen inte finnas i mitt nästa. På så sätt är jag i himmelen för mitt förra liv, men inte min egen himmel, och sen kan jag reincarneras och uppnå ett evigt liv för själen på något sätt.

Men det är bara mina tankar, egentligen har jag ingen aning om vad som händer efter döden. Skulle vara kul om ni delgav er av era tankar! :)

En skum dröm

Okej, jag har nyss vaknat och tänkte skriva ner en dröm jag hade nyss, den är helsjuk!

Iallafall, vi åkte med min fridaklass.. tror jag.. eller bara lite random folk till Flen för att åka skidor. Där var vi i backen ett tag men sen typ "äsch, vi åker till skidstugan". Inne i skidstugan skulle jag (av någon annledning) låsa in massa papper i ett skåp, iallafall, där var det ett föredrag om någon gayfråga och Christer Lindarw satt i publiken. Efter ett tag började en tjock läderbög be mig suga på hans bröstvårtor, då låg jag på Karin och typ "nej men asså, jag är här med klassen, det ser inte så bra ut". Så jag ställde mig upp för att byta plats och satte mig bredvid Måns som satt bredvis Christer som numera hade bytt om till tjejkläder och då kommer det fram en liten tjej med en pinsett och kollar igenom alla sofforna med ett förstorningsglas och Måns frågade henne "vad gör du?" och hon typ "jag letar efter ormtunga!" och jag och Måns gjorde en såndär "Dramatic praire dog"-grej mot varandra. Och sen vaknade jag.

Kan någon tyda min dröm och säga vad den betyder? It makes no sence!

Min jätteseriösa middag

Igår så skulle jag ha min seriösa middag eftersom jag fyllde år i onsdags. Så jag gick upp kl 7 på morgonen och började hacka grönsaker, eller.. aa.. jag gick i skolan och lite sånt och jag började städa typ.. 3 kanske och laga maten vid 5 eller nåt. Det blev en rätt lyckad kväll kan jag nog påstå. Maten var god och folket var snälla, vi blev lite rastlösa ett tag men det var helt okej ändå. Jag tänkte lassa upp lite bilder så ni kan försöka känna er av vad vi gjorde liksom, de svettigaste var iallafall stötgrejen, haha :). Folket som kom var My, Nathalie, Karin, Ellen, Bebba (Rebecka), Alexandra, Emelie. Men karin fastnade typ inte på bild så hon slipper ligga på min blogg.


Emelie är från Plusgymnasiet (min nya skola) och resten är från Fridaskolan (min gammla skola), kan tänka mig att hon inte vågar komma på sånt här något mer efter att jag och Bebba två minuter efter att vi sågs började diskutera religion och politik. Haha, men det var kul att alla kom, jag var klad ponni.

DIA

I veckan vad jag och kollade på en musikal som Bebba var med i, hon såg helt.. asläskig ut, tänkte bara lassa ut en bild på henne och skriva lite kort om det.. typ.. haha..

Iallafall, musikalen var (som jag förstod) en cover på bibeln typ, att änglar föll och blev djävular och grejer. Rebecka hade en av huvudrollerna tror jag, och var "Lucy" (kopplas till Lucifer perhaps?).


Jag är händig som en spanjor!

I onsdags när jag fyllde fick jag en ljuskrona jag satte upp idag. Såhär ser den ut.



Den ser lite mesig ut tycker jag, jag ville ha en ljuskrona, men aja, jag får nöja mig :)

Appropå Japaner


Today is a good day

Hej alla underbara läsare och Emma :)
Tänkte bara lite snabbt summera dagen, iallafall, idag så vaknade jag, klafsade upp som vanligt, och försov mig för en gångs skull inte så jag hann ducha och grejer, sen gick jag till skolan och hade Engelska.

Äntligen händer det lite intressant i skolan, jag ser fram emot detta arbete eftersom det är min första reflektion jag inte kommer göra i grupp, och det känns asbra. Jag har saknat att göra uppgifter, verkar som att våra lärare gillar att göra prov, och det gör inte jag, mycket mer intressant med uppgifter, man får lite friare händer och kan använda sin kreativitet och faktiskt gå till djupet med något intressant. Sen kan man också tolka uppgiften på olika sätt, eller iallafall målet som uppgiften handlar om, så det borde bli roligare för läraren att läsa olika uppgifter än samma prov 100 gånger.

En sak jag inte riktigt förstår är att tydligen så är det folk som kommer hoppa av för att det är mycket prov, vi har haft 4 prov på 2 veckor, det är liksom ingenting, jag menar, nu kommer jag låta som värsta tanten men whatever, iallafall, på Fridaskolan hade vi typ 20 inlämmningsuppgifter som skulle vara klara samma vecka, DET var jobbigt, det här är ingenting. Proven är dessutom skitlätta, troligtvis därför jag failar på det, asså, jag behöver utmaningar för att kunna prestera, jag vill lära mig nya saker och sånt, allt hittils förutom Praktisk Marknadsföring och Projekt och Företagande har i princip varit repetition för mig. Så äntligen blir det lite nytt i Engelskan och Samhällen så nu kan jag nog börja prestera som en jude!

Iallafall, efter Engelskan skulle vi ha Projekt och Företagande, men Johan hade "ett viktigt möte i Göteborg", så vi satt med Musikproduktionseleverna och spelade WC3 :). Sen år vi mat och efter det skulle vi ha Projekt och Företagande igen, men Johan hade inte kommit, så datakunskapsläraren satt och var dryg mot oss, han satt typ och "aa, men ni kan göra det här!" och vi typ "nej, det har vi redan gjort" eller "nej, vi väntar på besked från reklambyrån, kan inte göra det än", men han gav sig inte, vi sa liksom att vi gjort allt vi kan, men cepefan gav sig inte.

Aja, efter den långa timmen skulle vi ha Matematik, då satt jag och la sudoku eftersom det är så jävla tråkigt med Matte A så det är inte sant, vi går igenom typ skillnaden mellan Medianen och Medelvärde, det kunde jag inte alls när jag gick i typ 6:an liksom. Jag vill tenta av den kursen så snart som möjligt, men proven kommer aldrig, skitdrygt.

Sen rullade jag hemmåt, och där träffade jag min kära mor som körde mig till torp där vi köpte mat inför min jätteseriösa middag jag ska ha imorgon eftersom jag fyllde i Onsdags för mina kära vänner. Det "råkade" bli två impulsköp på Carlings också, två t-shirts, eller "tishor" som Mikaela skulle sagt.

Men nu har jag fixat lite, typ satt upp en lampa jag fick i Onsdags och plockat undan lite, skulle egentligen städa hela fucking huset men lampfan tog tid, sen åt vi mat och satt och läste anteckningar från ett möte Mamma hade med en spåtant för 10 år sen, det var lite äckligt för hon hade beskrivit EXAGT vårt dagsläge. Typ att Mamma skulle möta en "mörk man vid havet" liksom.

Aja, nu ska jag sova, har en Mattedugga imorgon direkt efter min efterlängtade sovmorgon.

Puss.

Grattis till mig föresten!

För idag är det min sweet sixteen ;).


Klockan är 00.12 och Joakim får pris för att Gratta mig först! Grattis snygging.

Idag hatar jag: Amerikaner

Asså, på fullaste allvar, finns det något dummare land än USA? Och nu räknas inte min lillasyster som ett land, ett exempel på hennes dumhet är när jag gick på fridaskolan och hon var uppe på niornas våning där jag gick och var med oss coola kids och sa nåt random dumt och jag typ "du är så jävla blåst Freja" och hon typ "nej?! det är jag inte!" jag typ "men säg nåt smart då" och då klämmer hon ur sig Sveriges dummaste kommentar "Einstein uppfann glödlampan". Borde man inte veta vem Einstein är när man går i sjuan? Eller iallafall vem Tomas Edison är liksom?

Iallafall, fokus på Amerikaner. Hur kan ett helt land vara så IQ-befriat? Asså inte äns presidenten kan ju argumentera på en mogen och bra nivå, jag hörde någon debatt inför förra valet när Bush var mot Gore, och Gore är naturkillen som är rätt överdriven och radikal i mina ögon, mer om det någon annan gång. Men Bush's argument för att inte rösta på Gore var att vi skulle drunkna i Ugglor, asså, tillockmed jag kan argumentera bättre än så.

Grejen är den att jag följer vissa bloggar, och idag när jag kollade runt lite på Failblog så ser jag den här bilden:



På fullaste allvar så är det så dumt så att det inte äns är kul, knappt att Freja skulle kunna klämma ut sig något sånt liksom. Så idag hatar jag Amerikaner, eller dumt folk i allmänhet.

Ge mig

Bara hoppa fram bakom en buske och ge mig det här. Då kommer jag garanterat bli klad ponni.



Det är en mp3 som ser ut som lego, hur cool som hellst.

Länk

Yo fo sho bro

Här sitter jag och spelar wc3. Jag spelar Footman Wars, en i klassen ör bättre än mig på det så jag över som en jude tills jag tar honom! Haha, det kliar i näsan också, tror jag har hackat upp vänster näsborre med min nästrimmer, är inte säker dock.

Jag har värsta dilemmat dessutom, jag tänkte ha seriösaste middagen i stan på lördag eftersom jag fyller på onsdag, men stolarna vid matbordet är begränsat så jag måste välja vilka som ska få komma, sjukt cepejobbigt, jag hatar det. Någon kommer bli bitter, är nästan säker på det.

Aja, jag får sluta tråka ut mina läsare nu. Här är en bild på mig när jag har som roligast med MacBooken.


Ovärd vlog :D


Jag saknar Elken

Ja, så är det, jag saknar min vegeterian. Hon var rolig och lite lesbisk. Vi hade stora planer, bankrån och jag vet inte vad vi hade planerat i framtiden. Sexigt var våra planer for sure, hur rånar man en bank på bästa sätt? Jo, i läderdräkter och pingvinklänningar. Vi har svarat på livets alla frågor tillsammans och haft mycket dumheter för oss.



"Ellen gillar penis
men hon älskar morötter"


- Fridaskolan VT08

Cleos sweet sixteen

Igår var jag i Göteborg och grattade Cleo my man. Hon hade hyrt värsta lokalen och bjudit typ 500 pers som skulle fira Cleo och vara snälla och le. Vi åkte ifrån Uddevalla några stycken runt 7 och var inne typ halv 9 och festen började 9. Sen låter jag bilderna tala för sig själv. Jag är en såndär person som bara gör sånt jag tycker är konstnärligt och fint och inte bara (oftast) lägger ut massa spontanshots och liksom "Det här är min mat, den är god". Men jag gör ett litet undantag nu.


Good morning sunshine

Har nyss vaknat och tänkte skriva ett blogginlägg istället för att ducha. Jag är äcklig!

Jag drömde en skön dröm som jag trodde var sanning tills jag vaknade, jag drömmde att jag hittade 200 kr i mitt nattygsbord, det var vackert.

Nu ska jag upp och äta frukost och eventuellt rulla till skolan, see yah later aligator.

Idag hatar jag: Japaner

Asså, vad är felet på Japaner? Jag menar.. äsch, jag länkar en film.


Två prov avklarade då

Sitter nu hemma och utvärderar dagen som har varit. Dagen började med att jag vaknade, 20 över 8, och jag börjar halv 9, så jag slängde ihop lite kläder och gick ner till Agneberg och kom typ bara 5 min försent vilket var rätt bra fixat tycker jag. Iallafall, jag går ju på Plusgymnasiet egentligen, men läser språk på Agneberg då (den kommunala skolan) eftersom min skola inte vill anställa 40 lärare till alla språken. Där nere skulle jag ha spanskaprov vilket jag självklart har pluggat som en jude till, ja, eller inte nej. Att plugga spanska är nog det tråkigaste jag vet, så provet gick sådär, så vi får se sen vad för betyg det blir men med tanke på att jag satsar på MVG kan det inte ha gått som jag vill.

Efter det sprang jag ner till mitt sommarjobb, det hade blivit nåt fel för jag hade inte fått min lön, så jag skulle bara skriva under en sak sen kommer pengarna eftersom hoppas jag. Och sen bärde det av mot motionshuset, mitt älskade gym där hela klassen skulle köra sjukt mycket spinning. Jag svettades som en bög men var glad för det, spinning är ju rooligt liksom.

Efter det tog jag bussen hem och duchade, sjukt skönt att bo så nära skolan tycker jag :). Sen hade vi lunch, vilket var gott, hade inte ätit frukost så den var välbehövd. Efter lunchen  hade vi datakunskap, det tråkigaste evör, fick tillbaka proven och det gick sådär, får skita i att strejka på vissa uppgifter nästa gång, haha (jag strejkade på uppgifter som handlade om Word när vi inte äns fick använda datorerna liksom). Och sen var det den sista lektionen på dagen, samhäll, där vi hade prov på politiska ideologier och allt flux runt omkring.

Provet gick faktiskt rätt bra, svarade på allt och försökte ge så vettiga svar som möjligt. Hoppas på ett MVG, så vi får se hur det går. Jag har nog för höga krav på mig själv tror jag, men aa, vi får se som sagt.

Det är en sjukt lättnad att ha två stycken prov avklarade på en dag, värsta lättare liksom. Imorgon ska jag med min klass till staden på G, nämnligen Göteborg! Vi ska springa runt på gymnasiemässan där och se roliga ut. En sak vi ska göra är att analysera hur alla skolor lägger fram sin marknadsföring och reklam, sen ska vi sno det vi tyckte var bra och undvika det vi tyckte var dåligt till Uddevallas egna gymnasiemässa, rätt kul med praktiskt arbete och sånt :)

Aja, nu ska jag snart gå och lägga mig, och aa juste, haha, ska lägga ihop nåt fint att ha på mig tillsammans med Plustishan, haha!

Pussar och smussar.

Hittade spinninglåten ;)

Alexandra, Karin, Mira, Nathalie och Jana, jag hittade spinninglåten ;D



Det här är en låt som är med på typ alla spinningpassen och vi gillar den men har inte hittat den - förns nu! Det är Amy Macdonald med This is the life.

Woho, den kommande veckan ;)

Tisdag: Läxförhör på Ekonomisk Tillväxt och Möte med reklambyråkillen.

Onsdag: Prov i Spanska, Spinning med klassen och Prov i Samhäll.

Torsdag: Åka till Göteborg med klassen och spana in Gymnasiemässan där och sno inspiration till våran egen.

Fredag: Fest hos Cleo tror jag :)

Lördag: Deeeeeeega.

Söndag: Chillerilla.

 

Det kommer alltså inte bli överdrivet mycket bloggande, men här är en bild på mig som plåster på såren.

 

 


Idag hatar jag: Särskrivning

Okej, vi har alla fått det kastat i våra ansikten, you all know what i'm talking about, ja, precis, särskrivning. Det är så sjukt typiskt för bloggare, att inte känna till sin särskrivning, visst, jag är inte perfekt jag heller, men det är en liten skillnad mellan "brun hårig sjuk sköterska" och "brunhårig sjuksköterska".

Det är så typiskt, man typ loggar in på Bloggkoll och liksom "jaa, nu har min favvo lassat upp ett nytt inlägg på sin blogg", och sen är det fullt av särskrivningar. Jag menar det är inte så svårt att lära sig, bara att läsa igenom innan man postar inlägget.

JaHg ElSkAHaR MiNna VeNnnEr!?!?!?!??!!? <3<3<3333<<<<<3333333!!!!111!!!!!111!!!!ettett!!11

Söndag, älskade Söndag

Noooooot, jag hatar söndagar. Det är den långsammaste dagen i veckan fan. Iallafall, jag har inget liv och ska delge mig av fakta om Söndagen, TJOHO! Faktajohn är i farten! :D

Söndag kommer efter lördag och före måndag. I den svenska almanackan är söndag numera veckans sjunde och sista dag, sedan detta blev internationell standard 1972, men i både traditionell judisk och kristen tideräkning är den däremot veckans första dag. Söndag är uppkallat efter den fornnordiska solgudinnan som heter Sol ironiskt nog.

Solen är världens mest dyrkade och respekterade objekt, men det är rätt förståeligt eftersom den kommer och räddar människan från nattens mörka, kalla och farliga väsen och ger värme, ljus och säkerhet. Utan den förstod folket att skörderna inte skulle växa och livet på planeten skulle inte överleva.

Utan att gå in för djupt på detta (på fullaste allvar, jag kan snacka om astrologi i timmar) så kan jag tipsa er om att se Zeitgeist. Den handlar om väldigt mycket intressant, bland annat solen.

Jag är lite kär


Deathgame är för tuffa kids

Så, nu tänkte jag skriva något om Deathgame bara för att uppmärksamma allmänheten om detta underbara spel. Såhär är det, varannan månad så är det "omgång" och det går ut på att man då under den månaden ska döda varandra.

Men höhö, man ska inte döda varandra på riktigt, man använder frukt och grönsaker som vapen, en banan är en pistol och ett äpple är en granat osv. Det finns olika skydd osv och allt är väldigt genomtänkt och blommor.

Jag har för mycket fritid, så är det bara.
Deathgame

Womanizer ;)



Britney är grym. Gillar låten och älskar videon. Den låter lite som en ringsingnal, men mysig ändå. Titeln är ju för underbar.

Idag hatar jag: Ideal

Okej, jag är så trött på mina kompisars tjat just nu, så jag ska skriva detta inlägg. Jag har rätt många tjejkompisar, och när vi alla bestämmde oss för att skaffa gymkort så frågade jag varför de ska skaffa det, och alla typ "jag ska bli smal!". Och då blir jag sjukt irriterad, de är bland de smalaste personerna jag umgås med, och de vill "bli" smala, vilket inte går. Så idag hatar jag ideal, eller snarare låtsasideal, för de personerna man ser i tidningarna som ser "perfekta" ut är inte så roliga egentligen.

1. Dessa kvinnor lär träna 40 ggr om dagen för att få den kroppen.
2. Photoshop, photoshop, photoshop. Tro mig, man ser inte sådär ut utan photoshop, jag visar helt enkelt:



Visst, okej, bilden är sjukt överdriven (jag har inte gjort den btw, snodde från modersskeppet), men ni förstår vad jag menar iallafall.
3. Vill man verkligen se perfekt ut? Jag menar, vad är det roliga i att sprina omkring och se ut som en barbiedocka?

Iallafall, varför jag skriver detta är helt enkelt att jag läste precis om en ny och underbar sak, PH'n. Har ni hört om den? Det är nog det löljigaste jag hört, men iallafall. PH är killars form av BH, ja, ni hörde rätt, en penishållare. Då ska man stoppa ner allt, hela paketet alltså i en liten ficka, sen ska allting se större ut. Det känns varmt och trångt och skitjobbigt tydligen.

Jag tror att det är den riktigt unga fjortisgenerationen som kommer drabbas hårdast. Inte nog med att 12-åringar ska gå omkring med en fejkad klyfta under halsen och stringtrosor under armhålorna, nu ska även småpojkarna behöva pusha up saker.

Detta handlar helt klart om låtsasideal och bekräftelse. När man är 12 år har man typ en penis på 10 centimeter eller vadå? Och nu ska man gå omkring och illusionera en jättebanan i byxan? Det är helt klart under den perioden när man inte tror man duger som man är, jag har varit där själv så jaa.

Vi alla kommer ihåg när Fredrik Ljungberg låg med minst en socka innanför kalsongerna och gjorde reklam för Calvin Clain, detta kommer bli typ samma sak. HM ska snart lansera sin första PH-kollektion. Jag personligen tror att PH'n kommer bli ett typiskt strandraggarplagg.

Synpunkter? Dela med dig helt klart!

Resultatet av för mycket fritid

Jag och Johan har roooligt.


Idag hatar jag: Kollektivtrafik

Nu tänkte jag berätta om en av de sakerna som ligger långt upp på min hatlista - nämnligen kollektivtrafik. Och det är inte själva kollektivtrafiken i sig som är jobbig, det är jättebra för miljön osv utan det jag hatar är den här "Kan jag få sitta här?".

"Nej, du kan inte få sitta här!" liksom, asså, jag är en av personerna som grundlade myten om svenskar som karga, icke-talföra och asociala. Och det händer mig hela tiden, det jobbigaste är intercitytågen som tar typ 5 timmar att åka, och då kommer det nån jävel och liksom "får jag sitta här?", och jag hatar det. Jag ska berätta om några typiska personer man kan träffa på på dessa underbara tåg/bussar. Jag har snott delar av texten, eller typ allt, men det är tanken som räknas.

1. Gamla Gerda
Gamla Gerda är 147 år. Skröplig och dann har hon förmodligen slavat sig genom ett ganska tråkigt liv för en skitlön vid någon gammal vävstol i textilfabriken gud glömde. Tråkigt nog har detta gjort henne så fattig att hon trots sitt fatala hälsotillstånd måste bruka kollektivtrafik. Färdtjänst är inget alternativ för damer och herrar som Gerda. Att det tar 17 minuter att bara ta sig ombord gör inget, Gerda har all tid i världen. Faktumet att det finns speciella platser och bussar för människor i hennes situation ignorerar hon också helt enkelt. Hellre än att sitta där hon borde står hon upp oroväckande i en instabil pose och avger skräckslagna stön så fort bussen svänger eller stannar in. Gerda lär sig aldrig, och då menar jag ALDRIG hur busskortet fungerar och har alltid tid att gå i clinch med chauffören vad gäller destination, kostnad, hjälp på och av bussen, synpunkter på körstil och mycket, MYCKET annat. Gerda har tid, speciellt när DU inte har tid.

2. Tjatiga Toivo
Scenariot lyder; Du ska åka en bra bit och har förberett dig noga, laddat upp med bärbar musik, kudde och kanske lite färdkost. Tjatiga Toivo har aldrig förberett sig. Att resan till Riksgränsen tar 12 timmar kommer som en nätt överraskning MEN Toivo har smart nog tänkt ut att bussen/tåget innehåller ett stort gäng nya bekantskaper, framförallt DIG visar det sig. Till en början orkar du hålla god min, kanske till och med gläds åt att få vara sådär härligt "osvensk" och prata skit med okända människor. Men så snart ni kommit en bit så inser du att Toivo är en aldrig sinande vulkan av ointressant småprat. Du försöker markera på alla sätta du kan att du planerar att sjunka in i en djup dvala, lyssnandes på musik du längtat efter att få höra och småsova till motorns dova dunkande. MEN ICKE. För när du tror att du slagit dig fri är han där, kanske genom att vara jobbigt rastlös, kanske genom att picka på dig och fråga poänglösa frågor typ "hur långt är det kvar tror du?", "när skulle vi vara framme" eller "vart är du på väg då?". Till slut önskar du att du var i koma, vid framkomsten är du det. Du lovar dig själv att aldrig vara en "god lyssnare" igen.

3. Struliga Sivan

Jag är en vanemänniska. Jag har en favoritplats på morgonbussen, kommer alltid löjligt mycket i tid och är alltid fullt uppe i mitt eget tänkande alternativt imbecilla idisslande och jag vill inte röra mig när jag en gång satt mig. Då kommer Struliga Sivan in i bilden. När du tror att "härligt, massa platser lediga i tåget, då kan jag sträcka ut mig lite och tjohoo, inga jobbiga skrikiga glin så långt ögat kan nå" då kommer HON inrusandes i vagnen. Sivan har alltid 74 resväskor av varierande storlek, 12 barn av varierande jobbighet och lyckas alltid i sista minuten komma ombord. Och när hon väl är ombord tar hon snabbt kommandot. Sivan skulle lätt vara general i någon krigshärd. Med bestämda order lägger hon upp det mest praktiska scenariot för sitt stora följe. Detta scenario inbergriper ofta att DU, ja just DU, ska byta plats "för att Majsan är åksjuk eller för att Fritte vill så gärna sitta vid fönstret etc.". När alla lyckats ta plats upptäcker du, utan att förstå hur det hände, att du sitter inklämd mellan 5 av Sivans resväskor och 3 av hennes kladdiga barn. Resten av resan blir ett inferno av tappade, stinkande kaviarmackor (som hamnar på din nya jacka och ursäkten; "du vet hur barn är!") och diverse befallningar från general Sivan; "Kan du sänka den där mackapären (din mp3), det hörs förfärligt!", "Kan du dra in benen bara LITE till, Alva ska på toa" eller bara barnens envisa fingrande på dina tillhörigheter under Sivans flinande överseende ("barn måste ju få vara barn!"). När resan är över önskar du att du hade rest ovanpå tågtaket istället.

4. Underliga Urban
Du får syn på Underliga Urban redan i busskön utanför fönstret. Du vet inte exakt vad det är, men du vet att det inte bådar gott. Det kan vara en besvärlig mjällhärd, det kan vara en omfångsrik kroppshydda, det kan vara en hosta från helvetet men du bara vet inom dig att nej, det är inte bra. När han haltar fram genom gången ber du en skriande bön i ditt inre till alla gudar du någonsin hört talas om att han inte ska ge just dig den ödesdigra frågan; "Är det ledigt här?". Men jo, SJÄLVKLART. Din usla karma slår till skoningslöst och dina kväljningar följer dig resten av veckan. Alternativt du ger Urban resten av ditt stuidiebidraget samt numret till en taxi.

5. Bekanta Bettan

Bettan är hon du sommarjobbade med under sommarlovet i 7:an. Eller kompisen till ditt ex-ex-ex. Eller hon som tränar på ditt gym. Eller han med tom blick som din kompis brukar skjuta lerduvor med. Ni fattar poängen. Ni har varit bekanta, ni kanske ÄR bekanta men ni har i princip inget att säga varann, speciellt inte 6.45 en tisdagsmorgon. Men ändå. Du tvingas jacka ur iPoden och rafsa ihop de sista skärvorna av folkvett du har kvar för att hålla en ansträngd konversation igång i ca 27 minuter. En lyckad morgon lyckas du vika undan med blicken i exakt rätt ögonblick, en skön stund av social kompetens och du kan dra en lättnadens suck. Ta vara på de guldkornen.

6. Lustiga Laban
Den här karaktären är en sådan där vämjelig person som säger att de "har humor". Denna humor kan slå till på alla möjliga sätt. Kanske genom en genomträngande "rolig" ringsignal på hans mobil? Kanske genom extremt oönskade kommentarer om din eller andras stil? Du vet, när Laban vill höra varför du har den där "lustiga jackan" eller vill ha din sympati i någon unken populistisk åsikt typ "alla feminister är fula", "typiskt invandrare" eller "fyfan för politiker". Du vill inget hellre än att få käft på Laban. Ibland slutar det med en splattermassaker på din lokalbuss, andra dagar försöker du kvickt kortsluta ditt hörselssystem och uppnå ett stadium av total ignorans innan din hållplats äntligen kommer.

Saker som vissa personer inte tycks förstå är att:
1. Bärbar musik betyder ALLTID "låt mig va", se mig som dövstum.
2. Sömn och fejkad sömn betyder "låt mig va".
3. Finns det tomma säten, välj dem i så lång utsträckning det går innan du sätter dig bredvid mig.

Dock har jag knåpat ihop en liten assmart lista på hur man kan skrämma bort personer väldigt fort! :D
1. Berätta genast för den som sätter sig att du är spetälsk/aids-smittad/nekrofil/jehovas vittne
2. Mal ner dina sopor och använd som bodyscrub varje morgon
3. Stirra på den bredvid och börja slicka dig frenetiskt om munnen
4. Låt din hand löpa längs grannens lår, upprepa tills önskad effekt uppnås
5. Studera pundares beteende och försök så gott du kan imitera, lägg extra tonvikt vid att prata med dig själv, flacka med blicken, darra intensivt och fråga om vederbörande vill köpa din njure.
6. Ladda hem Livets Ord-predikningar som du avsiktligt låter läcka ut ur dina hörlurar på högsta volym alt. fråga om dom funnit Jesus än.
7. Gör en liten deg av kakaopulver och gröt som du har med dig i en påse i fickan. Lägg ut en klick där du INTE vill att någon ska sätta sig. Funkar också med spaghettirester uppblandat med grönsakssoppa.
8. Bli kompis med en dövstum person som du har med dig som förkläde.

Tjohej!

Följ min blogg med bloggkoll!

Idag hatar jag: Magibon



Och här är djävulshonans youtubekanal

Freja

Jag har en lillasyster, hon heter Freja och är.. hur ska jag utrycka mig.. konstig.



Det borde vara genetiskt.

Miljöpolitik och grönt gräs

Jag fyller år i Oktober, och jag kommer ihåg att det ibland på min födelsedag brukade snöa, men nu är det inte äns kallt ute, jag kan gå i en t-shirt och en kofta till skolan utan att frysa häcken av mig. Det är helt sjukt, vad gör vi med vår jord?



Det var när jag satt och pillade med den här bilden jag kom på det, jag menar, kolla på gräset, det är ju grönt som in i väggen! Satan i gatan, återvinn dina burkar.

Appropå detta så har jag väldigt splittrade åsikter angående miljöpolitik.
  1. Jag hatar Al Gore innerligt, han äger ett bensinföretag och 5 herrgårdar liksom och sen predikar han om att man ska släcka lampan och ändå förbrukar han mer energi än de flesta Amerikaner.
  2. Enligt mig har Miljöorganisationer blivit kapade av politiker som endast lärt sig att använda ett "grönt" språk och använder det för egen vinning.
  3. Jag tycker fortfarande att man ska återvinna sin lilla burk eftersom.. nu glömde jag ordet men "sopställena" blir överfulla och det finns inte plats för skräpet.
Dessutom tror jag att många av alla dessa "skulder" som människan har bara är en illusion, asså, jag tror inte vi påverkar jorden så hårt som tillexempel Al Gore säger att vi gör. Då kan man ta det här steget djupare, varför känner vi dessa skulder, jo visst, media påpekar de, men har människan någon form av medfödd skuldkänsla eller är det nåt vi lär oss på resan? Och jo, skuldkänslorna har alltid funnits där, är det inte att man ska panta sin burk är det att man ska be om syndernas förlåtelse till Gud eller Allah eller jag vet inte vad.

Synpunkter? Dela med dig!

Här är en tjock bulldog!


Idag hatar jag: Hälsningar

Okej, idag har jag haft massa buissneslektioner. Och en av de förberedde vi oss inför ett möte vi ska ha på torsdag. Detta är första mötet för oss så vi fick gå igenom massa retoriska frågor och sånt. Hur man pratar rätt, hur man lägger upp mötet på rätt sätt, ja allt. Och en sak var när vi skulle hälsa, och det gick bra för mig, jag hade tydligen ett bra handtag och shit.

Men det är inte det jag hatar med hälsningar, det där vara bara nåt jag kopplade till det jag tänkte ta upp nu. Iallafall, ni vet när man är på en fest typ, och sen har man en kompis där som ska presentera mig för en annan person. Låt oss måla upp en grej, Rebecka ska presentera mig för Ellen, och säger då det här "Ellen! Det här är John, han går på min skola", och sen skakar man hand och börjar småprata.

Den presentationen är den bra presentationen, det som jag inte tycker är bra vore om Rebecka skulle göra den här "Ellen! Det här är min bögkompis John".

När folk presenterar mig som deras "bögkompis" då börjar jag ifrågasätta våran vänskap, jag menar, jag klassar inte in mina kompisar efter sexualitet, asså, jag skulle kunna vara din "smarta kompis", eller din "glada kompis", men just "bögkompis" är bara irriterande rakt igenom. Det är som om jag skulle presentera Rebecka som min "heterokompis", eller vilken minioritet som hellst typ "Det här är min muslimkompis", asså ni fattar grejen.

En annan liknande sak är när folk ska berätta om mig, som när jag var ny på Frida och folk liksom "Haha, idag sa John roligaste saken evör!", och folk typ "Vilken John?" och då svarar man "Ni vet bögen på min skola!". Det är också en sjukt irriterande sak, jag är inte direkt adlad till homosexuell liksom. Dessutom är "bög" ett så negatvit laddat ord som jag verkligen inte gillar, homosexuell är way bättre. Men iallafall, jag tror inte jag är ensam om att tycka som jag gör.

Hoppas jag påverkar lite iallafall.

Imorgon har jag ett prov i Datakunskap jag inte pluggat till, TJOHO!

Tjingeling!

I skolan :)

Här sitter jag inne i salongen och ska bli asbehandlad. Det är Zaike som går Skönhet och Hälsa här på skolan som ska pilla på mig. Nyss tog hon bort min imaginära maskara. Det är sjukt skönt, hon står och masserar mitt ansikte just nu, så jag är happy happy. Jag missar lite Projekt och Företagande men är glad ändå liksom.



Tjingeling!

John Baurgymnasiet köps upp

Nu har det danska investmentbolaget Axcel köpt upp hela John Bauergymnasiet, och inte bara en enda skola, utan hela kedjan med 29 etablerade skolor i Sverige.

När jag skulle välja gymnasieskola stod det mellan John Bauers Entrepenörsprogram och Plusgymnasiets Ekonomi och Försäljningslinje, men det slutade med att jag valde Plusgymnasiet, och just nu är jag väldigt happy happy över det.

Ett investmentbolag är ett företag som köper upp andra företag i hopp om att kunna tjäna stora pengar på de. Detta betyder att de John Bauerskolor som inte går med vinst kommer troligtvis läggas ner eller behöva dra in på resurserna rejält, vilket i sin tur betyder att hade jag gått på John Bauer skulle min utbildning vara sämre, mitt material dåligare och lokalerna urusla jämfört med en vanlig skola som vill ha lika stora intäkter som utgifter.

Hail Plusgymnasiet liksom!

Jag ska förbi Mira om typ en timme för att sedan tåga ner till Gymmet, tror jag ska köra Spinning, Core, Gymmet, Sola och sen hem och ducha då. Kanske hoppar över Core'n även fast det är det jag behöver mest.

Tjingeling!

Grissex?

Okej, såhär är det:
En man har köpt loss två stycken levande grisar från ett slakteri som precis skulle bli julskinka. Mannen använde sedan dessa grisar för att spela in pornografiska filmer. Mannen blev amnäld men nu i helgen så blev han frigiven.

Min fråga till mina trogna läsare såhär efter en hel dag av bloggande (yeah, right) är om ni tycker det var rätt? Och sen den obligatoriska följdfrågan, skulle ni hellre dött än bli påsatt av en fet gubbe framför en kamera?

Mind in the gutter

Okej, jag må hata Chris Crocker sjukt mycket. Jag menar, han sitter där och predikar om att "we gays shouldn't be in the army", och här hemma sitter jag och känner mig helt orepresenterad. Och nu har han opererat in bröst också, han är lite för mycket atentionwhore för min smak. MEN! Han har gjort en bra låt och jag hatar det.

Anyways, här är Mind in the gutter med Chris Crocker.


"I like the way that you taste, when your all up in my face.
Bodys touchin. Minds corrputing.
My mind is in the gutter."

Idag hatar jag: Brynet

Såå, nu ska vi börja igen med skrivandet.
Jag har länge funderat på hur jag ska kunna skriva om "viktiga" saker utan att trötta ut mina läsare. Och då kom jag med den briljernade idén att skriva om allt jag hatar. Så vi börjar med det som en liten rivstart på bloggen.

Jag vill dela mina tankar angående en person jag träffar på nästan varje dag. Det är såhär att min skola har ingen egen matsal så vi äter i Fridaskolans matsal. Där är det tre andra skolor som äter också, och från en av de skolorna, nämnligen Stenbackaskolan finns en tjej som jag hatar :).

Hon har ett ögonbryn och ingen bh. Behöver jag säga mer? Det är så äckligt, och där sitter jag och äter och blir helt spyfärdig av hennes åsyn, det irriterar mig så innerligt att jag vet inte vad. Asså, hatar hennes föräldrar henne eller vad är grejen? Ge henne en pincett och en bh i julklapp eller tejpa tuttarna, jag vet inte, gör något åt det bara!

Over and out.

RSS 2.0