Jag är beroende

Jag har blivit helt fast på det här med inredning och grejer på sista. Men det är ju sjukt kul, här är hur som mina "vill ha" till rummet, ofta inte allt är asbra? Allt är aktioner från Lauritz.

(Om jag köper den här tänkte jag att man kan måla den vit och sy en ny tyggrej bara, kan väl inte vara så svårt?)


(Fråga mig inte vad jag ska med ett tidningsställ till, men snyggt är det.)Party i Stockholm

Har varit i Stockholm nu i några dagar, har sovit hos Evelina. Vi har haft det trevligt :)

PIMP

Här sitter jag

Just nu sitter jag på toaletten för er som undrar. Det är sjukt praktiskt, man blandar nytta med nöje, så gå med datan på toaletten och stay in school kids!

Igår var jag i Stockholm för min syster fyllde år. Här är oredigerade (!) bilder.

Förlåt för förlåten

Gud vad jag ber om ursäkt, hur som så gillar jag att uppdatera min design. Kanske borde lägga ner den tiden på att faktiskt blogga, men nu blev det som det blev. Tyckte det blev en fin design :)


Insnöad

Jag har helt gått loco på det här med inredning, iallafall så kommer jag köra nåt liknande det här på mitt nya rum som vi ska flytta till. Det blir vitt golv, vita väggar och en grön fondvägg, och så det här.

Tänkte ta mina möbler jag har nu och måla de vita. Det är två st skrubbar på rummet, den enda tänkte jag skita i och ställa sängen framför, och den andra tänkte jag ta bort dörren på och ställa in två hästar (klädhängargrejer). Tror det kommer bli skitsnyggt.


Bloggtips

Nu när jag är mitt upp i flytten ut till Sunningen så har jag börjat följa lite inredningsbloggar då jag har planer på att piffa till mitt rum lite med olika färger osv då det är väldigt tråkigt just nu. Väldigt neutralt kort sagt. Här är den bästa bloggen jag hittat ich följer, den äger!

Desire to Inspire

Nu ska jag äta frukost.

Gula bussar

När jag ser de blir jag lugn, då är jag hemma.
Nu är jag hemma.

BRB - Uppsala

Spotifyreklam

"Hej, ursäkta att jag stör igen, men jag är en dryg liten fitta som förstör din musik! Köp spotify premium och få mig avskedad, nerslagen och rövknullad av en fet neger!"

Jag ska fan skaffa spotify premium.

Myskväll väntar

Nu har jag och lillfisen varit nere och hyrt en film. Så nu blir det myspys här hemma :)


Srry

Okej, nu blir det två youtubeklipp på rad här, det är inte bra. Men något som är bra är att jag MÅSTE DELA MED MIG AV DET HÄR. Så, kolla och njut, det är ju stencoolt. Tänk om man var med där, fatta vilken kick man skulle fått av hela den där grejen, sen är det lite småsnällt till Michael Jackson också nu när han är död och sånt.


Can't Wait

Har hittat en asmysig grupp, det är en tjejgrupp som heter Dolly Rockers, de har inte släppt något album men de har släppt en singel. Den heter Gold Digger och jag älskar den :D. Kan inte vänta tills de släpper hela albumet i Augusti.

Titel: Gold Digger
Artist/Grupp: Dolly Rockers


K00l tröja

Köpte denna tröja på Weekday för 30 kr, jag älskar den. Den ser ut som en helt vanlig svart t-shirt men har en annan sida ;), haha.


Förlåt för kattbilderna

Men de är ju så söta


RSS 2.0