Tuffing

Min coola syster är så k00l att hon är med i k0ola King Size Magasin. Det där är min entusiastiska min.


Party

Jag har inte bloggat på ett tag nu så tänkte göra det. Det här är ingenting som ni ska kunna, tänkte bara lägga upp photoshopprocessen för en rätt vanlig bild, ni ska inte fatta vad jag gjort eller så, ni ska bara se att jag gjort det. Do not try this at home liksom, haha :).

Vi börjar med en vanlig bild, finnar och allt som finns med.Sen knäpper jag med mina magiska fingrar och min hud är slät och fin.Sen tar jag bort alla finnar och leverfläckar och sånt jag inte vill ha och som inte försvann när jag knäppte med fingrarna.Sen pillar jag lite med bakgrunden eftersom den är så tråkig.Och sist lägger jag på ett kul filter som får mig att se jätterolig ut.WTF

La precis upp den högra bilden på bilddagboken men ingen tycks fatta att mitt huvud faktiskt är en aning större. Den högra bilden är samma som den vänstra, fast photoshopad.


I haz kittie

Mina läppar ser roliga ut.


Vad har du i fickan Karin?


Kabecka

Karin + Rebecka = Kabecka

Födelsedagskalas i efterskott. Det var roligt.

He never wash up

Nu har jag vaknat
Ätit två gånger
Lekt med katterna
Spelat Farm Town
Setat vid datorn i allmänhet
Andats
Och gjort mig i ordning, nu väntar resten av dagen, undrar vad den bjuder på?


Medelålderskris?

Ja, inte fan att det räckte med två feta hundar, nu vill mattias att mamma ska skaffa fler djur, och den lilla toffeln mamma är så har hon nu fixat hit två katter. De ska heta Obama och McCain har jag bestämt mig för, men de andra små fjollorna i familjen vill ha fula namn.


Nice eller bajs?

Så, igår när jag skulle klä på mig så tyckte jag att min arm såg lite naken ut, så jag provade mig fram hur jag skulle åtgärda det problemet. Och det jag kom på var detta, jag tog ett pärlhalsband och snurrade det lite runt min arm, men jag kan inte riktigt bestämma mig om det är snyggt eller inte. Såå.. nice eller bajs?Vlogen ni väntat på


Fashion

Har nyligen kommit hem från Modematchens modevisning på torp. Det var trevligt där :), Jana den lilla fulingen vann hela skiten och därmed 15.000 kr att handla för. Jag själv fick bära upp och ner på en cykel under visningen så har inga bilder typ, däremot har jag en bild på Alexandra som gick för Jana som är helt ur fokus, men whutevah, i'll do what i want.


Skolavslutning

Igår blev det en relativt chill kväll, Fanny -> Joel -> Fanny -> Hem i korthet, men mysigt som satan :)Gomorra

Igår hade jag askul, jag och några tjejkompisar var hemma hos Fanny och åt mat för att sedan sticka till Joel och sen tillbaks igen. Det var hur bra som hellst, aldeles lagom av allting. Just nu är jag skittrött och ska gå upp för att åka till torp och hjälpa till vid en modevisning skolan håller i, ska bli kul :P

Den här bilden hittade jag på facebook nyss, jag måste ge mig själv lite berömm för den där tröjan skulle jag kunna ha på mig idag (lite större då), jag är värsta tidlös!


Skolavslutning snart fan

Jag står nu och gör mig iordning för skolavslutning, hoppas det blir värt.


Nu ska jag gymma!

Och det här skriver jag mest bara för att liksom berätta det för mig själv att nu jävlar ska jag gymma. Jag har setat här för länge och gymmat för lite, så NU ska jag gymma.


Dansföreställning

Gud vad jag känner mig kulturell, i tisdags var jag på en dansföreställning men har inte orkat fixa bilderna förns nu. Såhär såg det ut typ :). Alla var asduktiga, det är kul att se hur de har utvecklats från julspexet, haha :D

Två trofeér på hyllan

Ännu en pluskonsert, denna gång med Plusgymnasiet i Göteborg. Uddevalla ägde dock.Ayo Technology

Ni vet milows verision av Ayo Techonology? Den kan fan ta sig i röven, den här är mycket bättre.


RSS 2.0