1337

Idag skulle vi starta en ny kurs i skolan, men Johan (min rektor och lärare) är lite lurig när det gäller det, han har inte berättat vilken det var utan det enda vi visste var att vi skulle börja med en ny karaktärsämneskurs. Våra tankar gick kring Turism och Information & Layout eftersom vi har snokat oss till de.

Första delen av handelslektionerna fick vi styla en t-shirt som vi på plusgymnasiet ska ha på oss under en turnering vi ska ha mot två andra skolor. Den kommer bli sjukt snygg! Vi har verkligen tänkt till det och vi kom överäns om en hur bra tröja som hellst. Sen när tröjan var klar så skulle folk från klassen sticka till tryckeriet med mallarna och få prisförslag och sånt, och då kastade Johan våran kursplan till oss och sa "Här, bestämm två kurser ni vill läsa".

Detta betyder alltså att Johan inte hade bestämmt sig för vilken kurs vi skulle läsa utan överlät det hela roliga till oss, kul kille, haha. Vi bestämmde oss för Småföretagande A, så den sparkar vi igång senast nästa tisdag då. Tror det kommer bli skitkul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0