Shululululu

Jag och Emelie var som sagt på värsta mufgrejen. Det var lite läskigt eftersom man kände sig som ett vilset litet barn. Dock verkade personerna assköna och de verkade ha en bra sammanhållning där nere. Men, det där är ingen rumba, nej men det var en kille som kom dit och snackade som var skitläskig.

Han pratade om visserligen intressanta saker, men det var en sak som bekymmrade mig, han pratade mycket om att "slåss mot socialister" typ, vilket jag inte alls var glad över, jag menar, en av mina bästa vänner är vänsterpartist. Så nu har jag kollat upp lite vad de står för och så, och de är för könsneutrala äktenskap och abort, men miljöfrågorna är lite luddiga. Det är väldigt mycket ordbajs när de ska prata om just miljön. En annan sak som inte riktigt var min grej är deras försvarspolitik, de vill förstärka försvaret vilket inte alls är min grej då jag inte gillar krig och sånt.

Jag skulle lätt kunna joina för det sociala och festerna, men tycker ändå att man går med i en politisk förening av politiska skäl. Jag har länge funderat på att gå med för kontakterna, jag tror att det finns värdefulla personer att lära känna där, men nae, det skulle inte kännas rätt tror jag.

Hur som hellst så tror jag inte det blir någon mufare av mig, inte än iallafall. Får se om någon lyckas övertala mig..

Kommentarer
Postat av: Andy

Du kan bli muff!

2009-03-12 @ 20:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0