Ny tillfällig design

Nu såhär i slutet på året kännde jag att jag behövde piffa till bloggen, har en ny tillfällig design tills jag orkar sätta mig och pilla på riktigt. Eftersom blogg.se är så seg så tar det ett tag tills ni ser den, men håll till godo, det kommer ;). Medans ni väntar kan jag lassa upp ännu en Lily Allenlåt.


Blek är nya solad

Ville bara lassa in ett kort inlägg om att jag inte kommer sola någonting i sommar eftersom jag ska köra på blek-looken. Kommer troligtvis färga håret lite mörkare och skaffa intensivt mörkgröna linser för att framhäva den där "pale-looken" riktigt. Just för att det är sjukt jävla snyggt, håller ni inte med?


Review av året

Okej, nu när det är ungefär 11 timmar kvar tills detta året är slut så tänkte jag slafsa ihop en liten sammanfattning om det gågna året.

Vi kan ju börja med något stort som påverkat alla, börskrachen, det är ju rätt intressant att befinna sig i en lågkonjuktur, man måste ju prova allt liksom. Sen så har ju Daniel Radcliffe (Harry Potter) visat sin trollstav för allmänheten, det var ju en nyhet man inte missade. McCain har många hus, men inget är vitt för Obama vann valet och skrev historia i och med att han blev den första svarta presidenten i USA.

För att gå ner på en lite mer personlig nivå så kan ju jag berätta att den stora nyheten för mig var att börja på sveriges bästa gymnasieskola. Plusgymnasiet liksom, så jävla kul vi har det där. Jag gick ju självklart ut Fridaskolan också, och årets resa är självklart Pålenresan.

Kärleksfronten har sugit, men kan man förvänta sig något annat? Får fan aldrig till det, men det tar vi en annan gång.

Gott nytt år!



Appropå Twilight

Ni som har sett filmen, ni vet den underbara låten som rullar i bakgrunden under basebollmatchen, found it!


Hårproblem, som vanligt

Jag har nu i veckan insett att jag vill klippa mig rätt kort, jag funderar på att klippa mig som Robert Pattingson, han som spelar Edward i Twilight. Det verkar sjukt skönt, typ vakna och dra lite vax i håret när det inte är meningen att det ska se välvårdat ut eller nåt. Vi får se, vad tycker ni, skulle jag passa i detta?


Tåg

Nu jävlar har jag typ 5 timmar tågåk att se fram emot. Asså, undrar hur mycket tid jag har lagt ner på kollektivtrafiksåkande, och undrar hur mycket pengar jag måste ha lagt ner framförallt. Måste ju vara flera tusen svenska riksdaler minst, och i tid, bara fram och tillbaka till pålen var ju två dygn och alla resor till och från Uppsala och sen till Göteborg och Heby och sånt, minst en månad i streck asså. Aja, så här ser jag ut, det är t-shirten jag köpte från tshirt store och lite annat plock från garderoben.


Pinsam

Okej, fråga mig inte hur jag lyckades eller varför jag gjorde det. Men jag hade precis duchat och min mobil låg på mina rena kalsonger på toalettlocket. Och sen skulle jag ta mina kalsonger och råkade putta ner mobilen i toaletten. Så jävla lyckat.

Mellandagsrea

Jag och miss Sara cruisade mellandagsrean med stil. Blev en t-shirt från tshirt store och ett par byxor från Cheap Monday. Kanske lassar upp bilder på det senare.





Körslaget

Sitter och kollar på körslaget. Uddevalla, ni vet staden jag bor i är med, lite tufft. Känner typ en som är med och såg plusgymnasieelever på auditionen, synd att ingen kom med bara. Erik är mannen som leder kören.



Jag sitter föresten i Uppsala och bloggar, är och hälsar på hos pappa nu i mellandagarna och är rolig på mellandagsredan. Kommer hem på tisdag :)

Jag älskar Lily Allen

Inte nog med att hon nog är den coolaste tjejen i världen, hennes texter är underbara och musiken bäst. Hon ligger i topp med Sara Bareilles tror jag, eller iallafall just nu, hon slår inte Sara Bareilles texter men hon slår henne i coolhet och själva musiken. Kolla bara, här är hon störtskön och driver med ärkerivalen Amy Whinehouse.



Lassar upp en normal bild också, ni känner igen henne från hennes "Smile", ni vet "at first when I see you cry, and it makes me smile" osv.



Mod

Här är Mod, en liten kvinna i mammas killes familj. Hon ser ut som ett spöke.


Fuck you


Oskärpa

Jag sitter här och redigerar bilder (iPhoto ftw) och insåg nyss hur snyggt oskärpa är, det är mjukt och gulligt liksom.


Julklappar som fan

Har precis haft julklappsöppningscermonin här hemma. Jag fick min jacka, en akvarieskål och ett stativ bland annat. Nu jäklar blir det till att fixa fiskar och knäppa kort och grejer! Fick också två likadana tröjor, fast i olika färger, lite kul.




God men ful jul

Fulare gran har världen aldrig skådat, för att inte tala om hunden. God Jul i vilket fall som hellst! Bilderna är från igår, nu för tiden ligger det paket där under. Herregud, jag tror jag fångade ett dräggel på bild.





Julestjärna

Igår slog det mig; det är bara två dagar kvar till julafton. Men endå så längtar jag inte speciellt mycket, snarare tvärt om - att jag vill att det ska ta lite längre tid fram tills Julafton. Jag har inte julkänsla någonstans i kroppen, jag tror det är på grund av vädret, förra året var ett bakslag eftersom det knappt var snö här på västkusten, men i år är det ju pinsamt, jag kan ju knappt ha på mig stickat utan att svettas. Mnae, ingen jul som sagt, och då bor jag endå med en överambitiös julpyntare som har ställt tomtar i husets varenda jävla hörn, mitt rum har hon inte fått rört dock, jag har en stjärna i fönstret och det räcker för mig.


Idag hatar jag: SB-Dansarna

Okej, vi har alla sett de och vi har alla ställt oss frågan: Vad i helvette gör Singing Bee-dansarna där? Det var nog den största tabben programmet gjorde, det är helt fult och värdelöst. De dansar i otakt och på det är det inte äns snyggt. De står liksom på en varsin pelare med nåt flashit klädesplagg och ser glada ut och gör det fulaste som finns, de är bara i vägen fan.

Vi diskuterade detta vid matbordet och iallafall min familj håller med mig, gör ni?

Dödens kamera

Sitter nu och flummar lite, är allmänt seg. Tanken var att jag skulle lassa upp massa bilder från gårdagens parteeeey, men min kamera var död. Lyckat jag vet. Men här är en bild på Bebba som tröst. Titta vad kul hon har det!


Jag är redo!

Kommer nog en outfitbild snart, tills vidare:


Julavslutning

Här kommer bilder från min gårdag, det var Julavslutning med dansbandstema. Våra musikelever spelade och sjöng medans resten dansade. Efter det stack jag, Bebba och Jana till torp där vi träffade Nathalie, My och Fanny :)



















Vlog från skolan


Bad hair day

Jag var nyss ute för att borsta tänderna som ni vanliga dödliga, och tittade på mitt hår och typ "asså, det kan fan inte bli värre.." och sen sa den där lilla filosofiska djupa john inom mig med skurtröst "ellerrrrrrr?". Det var då jag kladdade in 5 kg hårvax i mitt hår.







Kul samhällsprov

Idag så.. aa.. jag sket i spanskan helt enkelt, så när jag står och gör mig i ordning ringer min rektor mig och jag typ nemen vafan liksom, och han frågade liksom vad jag gjorde och jag sa som det var, att jag stod och fixade mig, och han tyckte att jag skulle vara på italienskan, men huvudsaken att han ringde var att jag skulle få ett specialuppdrag tillsammans med Rebecka och Jana (fridaelever!). Vi skulle nämligen åka till en skola som inte har den här "gemensamma policyn" som uddevallas grundskolor har, så vi fick åka till Stora Höga där de skulle ta emot oss med öppna armar. Tanken var att vi skulle komma kl 10 och gå runt till alla klasserna och berätta om hur underbar våran skola är, men vi kom lite försent av olika anledningar, så det blev inte så, men vi fick en liten stund i elevcafét, så där stod vi och snackade med elever och chillade liksom.

Sen stack vi tillbaks till skolan, och jag skulle ha samhällsprov, jag har lite ångest över att jag inte pluggade mer. Det gick lite sådär faktiskt. Och nu har jag sovit lite istället för att plugga så det lär bli en sen natt med engelskan. Det är lite skönt att ha alla proven samma vecka, för sen blir det verkligen lov liksom, ska bli så jävla skönt.

Aa, juste, fick MVG i Praktisk Marknadsföring och Projekt & Företagande! Fyfan vad nöjd jag är! :D Säg grattis!



Och såhär roligt kan man ha i photoshop. Pusshej!

Frukost är viktigt


Pluggpluggpluggplugg

Så, medans jag tar en liten paus från samhällspluggandet tänkte jag summera dagen. Jag gick upp typ en halvtimme tidigare ön jag brukar - alltså en halvtimme försent, och gjorde iordning mig och sånt och stack till skolan, det var nämnligen dags för slutprov i Praktisk Marknadsföring och Projekt och Företagande. Jag slängde ihop provet på hälften av den tänkta tiden (som vanligt) och sen så gav jag det till Johan, han läste igenom det och nickade och log medans han läste, så jag tror det gick bra.

Senare så skulle min idrottslärare ha massa jävla tester och skit på mig och min klass, hon skulle skriva en hälsoprofil om mig. Det var rätt kul faktiskt, vi började med lite vighetsövningar som jag klarade rätt bra, det var en grej då man skulle stå rak och hålla händerna i backen i 10 sekunder som jag failade på, annars gick det rätt bra.

En sak jag MÅSTE skryta om är att Kim i min klass, när vi skulle köra styrkövningarna så körde han rygglyft och gjorde 301, och sen lite senare skulle jag göra och jag gjorde 305, då blev jag lite stolt över mig själv. De flesta hade gjort typ 40 liksom.

Aja, tillbaka till pluggandet, tjingeling!

Silvertejp ftw

Senaste modet då. Fick höra det av min homie Fred Perry, och jag är inte han som säger nej till vänner som behöver hjälp att framhäva nya trender liksom.


Dansuppvisningein

Jag kom nyss hem, intresseklubben antecknar. Har varit nere och tittat på mina babes när de dansade, det var roligt, lite torra skämt men kul ändå.









Jag orkar inte med det här

Hela mitt liv har jag kunnat varit aktiv på lektionerna, fattat allting och sluppit pluggat inför prov osv. Och nu när jag faktiskt behöver plugga vet jag liksom inte hur jag gör. Typiskt kommunala skolan, i alla andra ämnen som jag läser uppe på Plusgymnasiet så går det ju bra, men där på Agneberg skiter det sig. Läraren är skitdålig, Agneberg hatar jag och om jag inte läste spanska så skulle jag få sovmorgon två dagar till i veckan. Får jag IG på det här provet så skiter jag i den kursen fan.

 

 

 


Koden är: Röd

Mitt i julstressen så tänkte jag "ey fan, jag går in på pondus". En affär jag aldrig köpt något i, gillar inte stilen så värst mycket men tänkte att jag chansar och sticker in och hittade min vårjacka. Den är äckligt röd och jag gillar't. Men ni får tänka bort den lila t-shirten jag har under.


Har råkat möblerat om





Uddevallaklassss

Jag kom rätt nyss hem, jag har nämnligen varit på Överby för första gången (woho!). Jag och Nattapatta cruisade Överby med klass bara en Uddevallabo kan. Det var helt klart över mina förväntningar, jag gillar vanligtvis inte köpcentrum, men detta var lite mysigt för Coop och Ica var i ett annat hus så jag slapp blanda mig med fembarnsmorsorna, vilket är mycket positivt. Sen såg köpcentrumet fräscht ut liksom, men jag föredrar stan, varför kan inte Uddevalla satsa mer på stan för? Aja, köpte in lite "hemligheter" som min familj kallar det, berättar inte vad det är eftersom jag inte vet om de läser min blogg eller inte.

Såhär såg jag ut innan jag stack ;), jag älskar mina ansiktsuttryck.


Tjintjing!

Jag har slitit som en jude

Så, igår blev det inget bloggande eftersom jag var helt jävla slut efter att jag hade varit Klubbvärd för Gallerix. Tänkte dra igenom lite snabbt hur gårdagen gick till.

Först kom jag dit, först i min grupp, vi skulle vara 4 st och sen skulle 2 vara ute vid pulkabacken och de andra 2 inne i gallionen och vara klubbvärd sen skulle vi byta av varandra. Iallafall, jag var den enda som var där kl 10 som vi skulle, kul tänkte jag liksom, sen fick jag reda på att pulkbacksfan inte var fixad, så det skulle Kim göra och Jonathan trodde vi skulle ses i skolan, men han kom sen, och Patrik den fuckern kom aldrig. Iallafall, jag och Jonathan stod utanför Gallerix iklädd fan sveriges fulaste jävla tröja och en ram. Asså, jag tror det har varit lite skum kommunikation mellan skolan och gallerix för de trodde typ vi skulle gå runt och skrika "kom och köp" liksom, medans jag fått information om att vi skulle stå och vara glada och prata om alla specialerbjudan de hade idag.

Jag är inte alls bitter, men det värsta var att skönhet och hälsa fick de roligaste butikerna, åhlens, kicks och lindex, medans vi på Butiksledning fick fucking Gallerix, tantaffären, det enda erbjudandet de hade var "köp 3 ramar betala för 2" och asså vem fan köper ramar? Och när vi kom dit på morgonen, de typ "här, spring runt med den här tröjan, det var den fulaste tröjan vi hittade, vi hittade den i en kontainer, och ta den här ramen runt huvudet". Det var inte roligt alls, möjligtvis när jag sprang runt till mina skönhet och hälsatjejer och pratade typ, men asså, aa, jag menar jag ville ju få utarbeta lite personlig försäljning, inte gå runt och se ut som en pajas.

Och sen eftrer vi hade varit på gallionen så stack jag och folk till Köket och åt mat, eller aa, mackor typ, gott och välbehöft som satan, och sen stack vi till Studio 32 och kollade på julberättelsen av Charles Dickens. Den var rätt tråkig, men sån är typ all teater, jag måste bli mer kulturell känner jag.

Iallafall, tjejerna fick sminka mig och ge mig en blå stjärna med svarta konturer och glitter, såhär fin var jag.



Hoppas ni hade en trevligare torsdag än mig.

Superellen

Klicka här!


Nemen titta ;)


Nu jävlar

Städning på schemat, ni förstår nog varför, haha.


Rockettothesky

Älskar videon och tycker låten är helt okej. Den är ju lite flummig men flumm är mysigt i viss mån, men kolla videon, den är för underbar. Grizzly Man av Rockettothesky.


Håruppsättningskul

Idag när jag slutade skolan så hade jag lite tid att döda så jag chillade lite på skolan och gled runt på Skönhet och Hälsa's håruppsättningslektion. Det såg så jävla kul ut, jag vill ju egentligen bli frisör men tänkte att jag tar en bredare linje så kan jag vidareutbilda mig sen, men jag blev lite kär iallafall, coolt är det ju.









Och le fotograf ;)



Pretantiös mognad

Har nyss kommit hem från en fika med Ellen och Elias, det var trevligt. Skulle egentligen åkt in till Göteborg och julhandlat, eller gjort "hemligheter" som vi kallar det i min familj med Ellen, men vi insåg till vår förtvivlan att mitt fritidskort bara fungerar efter 4, så det sket sig. Men Ellen tog sig in till Uddevalla istället och hittade en Elias på tåget som följde med till Lejas; fiket jag älskar men som bara varit öppet i en vecka. Iallafall, det är två sköna typer och där satt vi; en vänsterfjolla, en liberal och en högerbög och pratade om allt mellan himmel och jord i princip.

Det är kul när man faktiskt kan diskutera politik på en nivå där alla respekterar allas åsikter utan att bli osams. Mognad är det ju men känns så pretantiöst att sitta och säga "jag är mogen" när jag vet att jag kommer nå en högre mognad än vad jag har gjort idag, människor utvecklas genom hela livet liksom.





Ne! Jo, kanske lite

Dagens fulaste kommentarer finns i klippet nedan. Jag tror det är porr som inofficiellt riktar sig mot 12-åringar.


Idag hatar jag: Gaybloggar

Asså, det här är ett seriöst inlägg, och när jag skriver det tror alla "höhö, han skojar", men det här är seriöst på riktigt.

Jag är besviken på homosexuella personer som har en blogg och kallar den för en "gayblogg", det jag menar är att det är inte en så big deal om man är gay eller inte, visst det lockar besökare, båda bra och dåliga liksom all marknadsföring, men jag trodde vi försökte sudda ut allt som skiljer oss från de heterosexuella. De hindrar oss bara från att uppnå drömmen om ett jämställt samhälle, asså, det är som om jag skulle göra ett visitkort till mig själv där jag kallar mig "legitimerad bög" eller nåt liknande. Men det värsta är andra bloggare som skriver typ "han driver gaybloggen blablabla" för det låter så fel, vad är skillnaden mellan en vanlig blogg och en gayblogg liksom?

Men visst, jag kan ju ge upp min dröm om ett jämställt samhälle då.

Everyone knows that's how you'll get famous

Är nu hemkommen från gymmet, körde mage och rygg idag, jag är duktig as hell! Aja, nu sitter jag och pluggar lite Praktisk Marknadsföring, sen blire väl att gå ner och se om det finns nåt gott att äta, mysig hemmakväll liksom.

Och jag ser fram emot nästa vecka asmycket :D, på måndag ska vi träffa olika butiksfolk från gallionen och sen ska vi "få" en butik var och vara klubbrepresentanter för den butiken, så ska vi senare på torsdag gå runt och sälja in folk i "vår" butiks klubb då, kommer bli askul! Jag får klä mig varmt bara, vara utomhus 8-16 liksom, haha, aja, såhär ser jag ut nu för min mycket händelserika kväll.


I'm loving it

Jag hittade videon till låten jag älskar och jag älskar låten ännu mer nu för videon är underbar.


Sökes: Självdiciplin

Nu jäklarns måste jag skaffa mig lite självdiciplin. Kan någon hjälpa mig med det? Jag har inte gymmat sen i lördags och sen så borde jag plugga. Iallafall tentan gick bra och jag är jättelättad, hoppas på att sätta mitt mvg i Matte nu bara så kan jag börja med Matte B nästa termin redan, det vore sjukt bra! Aja, nu ska jag ner till gymmet om jag tar mig iväg någon gång, skriver kanske sen.


Snabb uppdatering

Jag sitter nu i skolan, yeah, that's right, på en lovdag. Jag har precis gjort första delen av mattetentan, jag kunde ha pluggat bättre eftersom det var vissa saker jag fick lov att tänka efter på, men det är skönt som satan, nu är det gjort liksom, jag har iof andra delen kvar och det är den som är den jobbigaste, men aja, vi får se hur det blir, haha :D



Dagens låt är Lily Allen med The Fear ;)


Må inte passa, men snyggt är det

Jag sitter såhär på Måndagskvällen och pluggar lite Handel och Matte, skiter i alla andra ämnen typ eftersom jag ska fortsätta med de nästa termin medans dessa kurser avslutas nu. Iallafall, jag surfade runt lite för en stund sen och hittade värsta snygga hemsidan med skithärliga saker. Jag ska nog köpa hem dessa:


Visst, rosa kanske är att ta i men snyggt är det iallafall.



Byebye fred perryväskan alla andra har säger jag. Här är hemsidan.



RSS 2.0