Juste!

Glömde berätta vad bilden jag la ut tidigare betyder. "Vad händer?". Torrt aight?



Fredag

Så, nu är det Fredag igen. Det är ett återkommande fenomen som händer varje vecka om jag inte misstar mig. Rätt intressant hur man ser fram emot den här dagen men sen när den väl kommer så är det rätt tråkigt. Sitter och lyssnar på "Kan du va handduk" med Zillah och Totte, det är helstörd musik de håller på med. Hur som hellst kvällen har inte så mycket att bjuda på, choklad och cola är nog för att hålla mig nöjd.


Party!

Om någon ny läsare kom och läste nu skulle de tro att jag inte gjorde något annat än plugga, sucks to be you säger jag bara. Nu är jag redo för skolan som fan och är för en gångs skull uppe i tid. Freja har redan gått till skolan och hon börjar om en halvtimma, förstår mig inte på den människan.

Nej, nu spydde en av paddorna på golvet så jag lär väl fixa det eller så låtsas jag som ingenting.

Här är en bild jag fick av en kompis igår, gissa vad den betyder ;)


På G

Just nu sitter jag och pluggar DANT lite, är klar med handelsläxan, den var hur dryg som hellst. Aja, jag ska snart ner till gymmet och gå på ett corepass, det ska bli rooligt. Orkar inte släpa fram systemkameran, men såhär ser jag ut nu!


Doggie

Paddorna la sig precis jättegulligt, haha.


Myspys

Sitter här och myspluggar med de feta paddorna.


Pluggilugg

Nu jävul ska jag sparka igång pluggverkstaden här hemma! Var ju hemstudiedag igår och idag, men igår latade jag mig så jag har nöjet att göra allt idag, men det var inte så mycket.


Varm säng

Ungefär såhär pepp är jag på att gå upp ur min säng just nu. Lär snart bli av, är kissienödig


Nää

Nu blev det lite mycket, en både djup och politisk John, finns det gömt under alla dessa lager? Tja, tydligen. Min hjärna går på högvarv, har i princip stängt av den under lovet men nu fick den dra igång iockmed skolstarten, så ja, det blir mycket då. Förlåt om ni vill ha tillbaka den där "idag har jag shoppat och ska snart till gymmet"-john, han kommer snart.

Då är det klubbat

Idag har jag bestämt mig. Hela min framtid är klar, nu vet jag och för att fira detta ska jag dela med mig till alla roliga bloggläsare.

När jag blir stor ska jag bli den första mannen att pusha ut en unge endast för att bevisa för världen att män kan de också.

Jävla ärkefeminister! För att få ett jämställt sveriga får vi jobba för just allas lika rätt, inte bara från kvinnornas perspektiv. För att ge några exempel, jag ska hoppa över alla biologiska för att let's face it, vi kan inte få kvinnorna att sluta blöda ur muttan. Men det vi kan göra är att ändra våra tankesätt, män och kvinnor är egentligen samma jävla sak, vi kommer från samma jävla smäll och borde där med bli behandlade på samma jävla sätt. Vi blir till på samma sätt och allt är likadant, det enda som skiljer oss är just att vi har penisar och de har muttor.

Så, var är felet? Uppfostran är iallafall mitt svar på frågan. Jag ska inte gå in för hårt på det, men det är i uppfostran, våra föräldrar har lärt oss de som deras föräldrar lärde de och så kan vi hålla på i evighet. Så när ska vi bryta mönstret om att kvinnorna ska stå hemma och laga mat medans mannen är ute och fixar inkomst? Ja, jag vet inte, men det kommer, det kommer mer och mer. Det är nästan lite pinsamt att det är okej att gifta sig som gay i Sverige NU. Varför inte tidigare? Nä, prästerna tog tummen ur röven och tyckte det var dags nu helt enkelt.

Hur som hellst så blir inte män och kvinnor behandlade på samma sätt, men visst, kvinnor får lägre lön, men oj, sucks to be you. Vi män då, i 80% av fall som gäller barn så har kvinnan enligt staten rätt. Barnbidraget sätts per automatik in på kvinnans konto. Det är okej för en flicka att leka med bilar men tar killen tag i barbiedockan är han gay. För att nämna några få icke-biologiska skillnader.

Men visst, stå kvar vid den här "kvinnor kan"-grejen och skit i oss män, jag har nöjet att bli diskriminerad vilket som, är jag inte man så är jag gay, så för mig spelar det ingen roll, världen lär inte ändra sig innan min tid är över.

Lov igen! (Nästan)

Nu, idag, as we speak fick jag reda på att vi tydligen är lediga imorgon och på onsdag också. Det är som ett extra lov för bövelen! Precis när det förra var slut så blir vi lediga, skön skola jag går på. Fick lite uppgifter jag tänkte ämna någon timma åt så det blir gjort, lite handel, lite engelska och lite idrott.

Börjat lyssna lite på Chicago sountrack, det är mysigt!


Nu kör vi

Så, då är lovet slut till 100%, känns lite sådär, har inte gjort så mycket på lovet men känner faktiskt ingen ångest över det. Hann med gymmet, vara med lite vänner och så, så jag är inte direkt besviken på att jag gjort för mycket.

Själv inleder jag lovet med en sovmorgon, sen är det back to basics med Personlig Försäljning hela dagen, party!

Hittade den här bilden på Frejas blogg, titta vad biff jag är! Man ser lite armar och nästan ett bröst där asså, oh beach 09 here i come! :D


Någon har fastnat på en låt

Titel: Cheek to cheek
Artist/grupp: Sahara Hotnights


Toalettslaget

För några dagar sen när Freja var på toa så hörde jag en liten röst där innifrån som lät "Jooooohn! Pappret är slut, kan du hämta nytt?". Rolig som jag är ignonerar jag detta totalt då jag är upptagen med att äta mat (tjockis).

Igår fick hon sin hämnd, jag hade varit på toa och märkte då att pappret var slut igen, så jag skriker på Freja ett antal gånger, men hon svarar inte. Tur att jag bara hade gjort det lilla, annars hade jag legat illa till!

Iallafall, it's on nu så att säga, jag funderar på att gömma toapappret för henne, eller ha med mig en egen rulle när jag ska skita liksom, eller hur tycker ni jag kan jävlas med henne på bästa sätt?

Nu jäful

Så, idag är jag uppe med tuppen som fan! Hade tänkt vända tillbaka dygnet eftersom det är skola imorgon så är jag inte ute en dag för tidigt med det heller. Känns toppen!


Vaken

Nu är jag helt vaken, asså jag vaknade inte nu men jag vaknade till nu.

Jag tror jag befann mig i ett tillstånd jag glömt namnet på. Men det är precis mellan att sova och vara vaken och man drömmer, men i drömmen kan man kontrollera sig själv. Vi ska inte gå in på vad drömmen var för det var bara sjukt men man drömmer oftast om att man flyger över en stad när man är i detta tillstånd. Det har jag gjort någon enstaka gång, det är rätt skönt faktiskt.

Hur som hellst, någon som vet vad det heter?

Word

Ingen kommenterar manliga bloggare.

I Believe

Först och främst cred till KKKarin som hade den här låten på sin blogg så jag hittade den. Sjukt mysig låt i sann R.Kelly-anda som handlar om Brck Obama, you'll like it!

Titel:
I Believe
Artist/grupp: R. Kelly





Frihet och ansvar

Något som jag och de flesta andra som gick på Fridaskolan innan vi började på gymnasiet har märkt är att vi har fått en fritid. Äntligen kan vi ämna våra eftermiddagar till annat än områdesarbete liksom.

Såhär var det på Fridaskolan, vi hade tre så kallade "områden" per år, och i dessa områden får man en stor uppgift och några små som man ska koppla till detta område då. Jag gick ju bara på fridaskolan i ett år, och de områdena vi hade var "Min lägenhet ser ut som big bang" (då vi skulle planera vår första lägenhet, skriva en uppsats om big bang, skriva om matematikens betydelse för samhälle och kultur, skriva en månadskalkyl och lite annat), sen hade vi "NO problem" (vi hade uppgifter om vatten, olja och andra saker, det här var för övrigt ett testområde där våra lärare provade en ny pedagogik), sen sist men långt ifrån minst "Dit och tillbaka igen - en tidsresa genom europa", det var nog det roligaste och jobbigaste området, vi skulle skriva om andra världskriget in och utvändigt, hur det stod till i våra moderna språkländer under den tiden och massa annat, en vanlig uppsats låg på 20 sidor, min blev 16, en annan låg på 74. Hur jobbigt som hellst, men det var väldigt intressant, sen får man ju inte glömma klassresan vi gjorde till Polen där vi hälsade på i Auscwitch (stavning?).

Hur som hellst så när det var område så hade man ingen fritid, men vi får skylla oss själva, vi kunde gjort skiten i skolan men det blev inte så.


Typiskt

Nu har jag gjort något som är så jävla typiskt mig, jag solar aldrig, och idag fick jag för mig att göra det och brände mig självklart i ansiktet. Jag ser ut som en tomat, hoppas det går över innan skolan börjar igen bara.


Guten morgon

Vaknade nyss av att Alexandra sms:ade och ville dra till gymmet, så jag ska ner och äta lite frukost och sedan dra iväg mig till gymmet. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som ska hända, blir väl jag och macen som får arbeta oss igenom ännu en dag i ensamhet. Men det är mysigt det med!


Schlager som fan

Jag och Freja tävlar som fan, vi gjorde om två gånger sen sket vi i det, så här är två halva filmer ihopsatta. Vi säger att jag vann.


Give me a beat

Jag är sjukt sugen på att kunna spela någon instrument. Allt jag har gjort är att jag har gått en termin på gitarr, men inget mer. Skulle sjukt gärna vilja spela piano eller typ fiol eller nåt annat fint. Klassiska instrument är ju de som är snyggast, faktiskt. Men jag skulle lika gärna lära mig att spela något annat coolt, typ munspel, varför inte liksom? Jag är relativt musikalisk om jag får tycka det själv, men jag har inte tålamodet bara tror jag. Mamma och jag har letat efter en privatkurs i nåt instrument eftersom det är kö på kulturskolan men detta utan framgång.



Kuwl

Gammal film jag hittade på mig och Johan. En person jag aldrig träffat men titta vad roligt man kan ha endå, vi är roliga som fan. Vi är sjukt seriösa.


Ledsen

Jag gick igenom lite bilder och insåg att jag har ledsna ögon på de flesta bilder, stämmer det?


Jerry my man

Sitter just nu och kollar Jerry Springer. Jag är verkligen inne i det, just nu är det en tjej som bor tillsammans med sin bror och är särbo med en tjej och hennes tjej har legat med hennes bror så hon kastade ut honom och nu bor han i en bil… typ… hur som hellst så är ju intriger alltid kul. Eller aa, när det inte gäller mig, men så är det med det mesta. Här är mitt favoritklipp från showen.


Gymmet väntar!

Nu är blondinjohn i farten och berättar för alla sina läsare att han och Freja ska till gymmet nu! Tjingeling!
(Observera hennes matchande örhängen och den feta paddan i hörnet)


Viraltrafik

Och då var jag medlem på Viraltrafik. Det är ett skumt hjälpmedel för att få besökare till sin blogg, håller fortfarande på att kolla igenom hur det fungerar. Men det verkar fungera, är lite trött nu och så. Hur som hellst klicka här om du vill ha 1 miljon läsare till din blogg!


Jag är duktig

Titta på mina armar och ge mig komplimanger. Den första bilden är från Beach 08 och den sista Xmas 08. Inte så stor skillnad men ändå en skillnad. Det blir bättre med andra ord ;)





Tjohej, horoskop

Nu ligger det till såhär att jag har inte bloggat på så länge. Och jag ska vara ärlig, jag och Kim har en liten tävling som jag måste vinna så jag har ägnat mig åt det mestadelen av min vakna tid. Men det är snart slut, då blir det mer bloggande, jag lovar ;)

Hur som hellst så har jag lite tankar om att börja skriva lite om några av mina intressen, bara för att det här "idag hatar jag" inte fungerar längre eftersom jag fått ur mig mycket av mina aggressioner, men den ska ligga kvar utifall att jag inser något nytt jag hatar, jag ser fram emot framtiden med spända ögon liksom.

Den nya grejen jag tänkte skriva om är faktiskt horoskop och hur man tolkar stjärnorna och shit, jag är inte direkt en värsta experten, men jag har studerat horoskop lite i smyg i typ tre år (inte konstant) så ja, lite kan jag ju iallafall, så, för att göra en liten snabb marknadsundersökning så undrar jag bara om ni skulle vara intresserade av att läsa om sånt?


YO

Jag har precis spenderat drygt 45 minuter med att kolla på Midget Fight på youtube, googla det, man får fram rätt roliga resultat faktiskt. Jag tror jag har en fetish för dvärgar eller nåt, men aja, det kan vi ta någon annan gång, ska snart dra mig till skolan. TJOHO! Sen är det LOVFAN! :D Jag er klad ponni.

13

Fredag den 13:e, awesome eller hur? Det är ju en dag som förknippas med otur, men vi får se! Jag ska hålla mig undan svarta katter, stegar och nycklar på bord så gott jag kan då får vi se om jag överlever! För övrigt så har jag bara två mattelektioner idag, det ska bli spännande. Jag bestämmde mig för att vakna 9 även fast jag börjar 11, så hittils har oturen inte nått mig, men den kommer väl ikväll och slår mig i magen.

Och imorgon är det alla stjärtans dag och jag har ingenting planerat, det blir väl att sitta hemma och skära sig i ett hörn eller nåt annat jag brukar göra på min fritid. Och idag lär jag ju inte få någon date, med tanke på att det är 13:e och allt så, och på det så vet jag ingen som vill gå ut med mig. Aja, ska sluta sitta här och klaga, jag lever, så jag borde vara glad.

Jag och bebb the bubb ska nog förbereda oss för ett möte med Rektorn angående en viss lärare (läs längre ner). Det var såhär, han är samhällslärare, så långt är alla med? Och jag fick en kompletering på ett arbete där allt jag skulle kompletera var stavfel, det stod inte "utveckla", "hur menar du här?" eller "det här borde du skriva mer om!" någo stans, bara typ "ändra mycket mer till fler". Och sen är han en sån lärare som inte sätter betyg på våra arbeten, så jag vet inte vart jag ligger och om det jag gör räcker för att uppnå mitt mål. Så aja, det ska vi prata om hur som hellst. Här är hon (oh, en bild i varje blogginlägg håller jag grymt!)


Ny design och grejer

Har möblerat om, gillar ni det :D?

Fan vad jag bloggar på nätterna btw, då ingen läser, haha :D

Ge mig ett +

Det var turnering såhär på onsdagen. Trevligt trevligt! Om jag minns rätt så gick det lite halvbra för våra tjejer men AWESOME för killarna. Tror killarna vann alla matcher i både fotboll och handboll men inte alla i innebandy. Men vi var ju iallafall snygga.







Prktkplts

För att väga upp förra inlägg så tänkte jag berätta att jag (typ) har fixat en praktikplats till mig själv. Det blir två veckor på Jack & Jones inne i stan. Tufft aight?


Duffyperiod

Jag är sjukt emo just nu. Men det får ni fan ta och kämpa er igenom, det är sällan så bit ihop och var glad. Hur som hellst så är jag inne i en Duffyperiod just nu, det är då jag bara lyssnar på Duffy och liknande artister (Adele, Veronica Maggio, Sara Bareilles, One More Time etc.). Man kan kalla det för min motsvarighet av emoperiod.

När jag lyssnar på sån musik så är det oftast på grund av att jag känner mig som i låtarna, vissa rader som "my love for you has turned to hate" och "i'm gonna rain on your parade" slår mig så hårt i ansiktet som det bara går och jag börjar leva efter de. Om det är något som kan påverka mig hårt så är det musik med mening. Sara Bareilles låt Gravity är nog den som beskriver mig bäst just nu. "Set me free, leave me be, I don't want to fall another moment into your gravity" är ju bara helt underbart skrivet, och passar bra på mig just nu, som sagt. Emo, jag vet, men alla har sina stunder.


Småfolket

Är det fest eller?


He says he loves me all the time

Ny låt med Lily Allen, mysigaste på länge, går på repeat här hemma typ.

Titel: Not Fair
Artist/grupp: Lily Allen



Pretentiös

För några månader sen så lassade de upp en stor reklamtv i stan. Det är nog det fulaste jag sett i hela mitt liv. Den är stor, klumpig och skitkonstig, inte nog med det! Bohusläningen skrev om det och det var så himla bra, och låt mig citera "precis som i storstäderna".

(Konstpaus)

Jag menar hallå? Uddevalla är ingen storstad någonstans, det känns bara pretentiöst att påstå något sådant. Håller ni inte med?

Vet inte varför, MEN NU LÄGGER JAG IN EN BILD PÅ EN KATT I VREDE! (Jag har tagit bilden så fuck you)


1337

Såhär kommer plusgymnasiet se ut nästa år. Eller aa, något liknande, hårddraget självklart! Bilden var för stor så tryck på den lilla där nere så ser ni :)


Start spreading the news

Men nej, jag ska inte till New York, lyssnar bara på låten. Hur som hellst har vi fått tröjorna som vi ska ha på turneringen imorgon. Det är vi i handel som har designat de, de blev bättre än vad jag trodde. Lite torrt med 1337 på baksidan, men torra skämt gillar vi ;)






Pluskonsert

Som jag skrev lite tidigare skulle jag på date idag. Det var jag och Ellen som började dagen med att hon joinade mig i skolan. Lite kulturkrock när Waldorfbarnet skulle överleva en dag på Plusgymnasiet. Hur som hellst så skulle vi gå på Absolute Lovesongs som anordnas av oss på Plusgymnasiet. Det var skitmysigt, lassar upp lite bilder bara.







Remember?

För några dagar sen så var ju jag och lekte fotograf till en kompis som skulle göra en ögonmakeup. Om ni skrollar lite så ser ni det inlägget, hur som hellst så kolla här.

Melodifestivalen som fan del 1

Igår så var det ju melodifestivalen som alla vet. Inget nytt där, men jag tänkte bara recensera skiten lite fort. Eller aa, dra fram mina favoriter.

Min favorit var faktiskt Alcazar, så det var ju skitbra att de gick vidare! Kvällens sämsta låt var ju antingen den hysteriska tjejen med tuttarna eller Snälla-snälla-gå-inte-vidare, kan inte riktigt bestämma mig. Däremot något otippat för mig var ju att jag faktiskt gillade killarna som hade varit med i dansbandskampen, han hade nåt skumt ryck i hela ansiktet, men allt som allt så var den låten rätt mysig. Shirley clamp hade en låt som lät precis som alla andra hennes låtar, så det var inte så himla rooligt. Jonathan Fagerlund gillade jag också, eller han kunde tagit i lite mer, men den var mysig, och han var ju skitsnygg ;D.

Såå, vilka två skulle gått vidare i min åsikt? Självklart Alcazar som jag nämnde åvan, men sen gillade jag faktiskt Marie Sernholt också, den låten var lite mysig. Jag gillar ju lite halvskumma poplåtar, och den hade det. Sen var det ett tema som man kan tolka, och det gillar jag, ett bra exempel är ju Shut up and drive med Rihana som också sjunger om en sak men menar en annan liksom, asnice ;). Men jag är inte helt besviken på Emilias bidrag heller, den var rätt mysig men hade föredragit en annan typ av vers.


Bella och Nils

Jag måste bara berätta att jag älskar deras bloggar. Men en och en är de inte så kul, det roliga är när man går in på Nils blogg och ser något inlägg om att Bella har inrett deras lägenhet som en "gullighetsborg" och sen massa skit om det. Sen går man in på Bellas blogg och läser att hon har piffat upp lägenheten helt som hon vill och att Nils är så tråkig typ. Iallafall jag brukar fnittra till när jag läser sånt.


Bitterness

Jag har varit bitter på min skola rätt länge nu. Det är just det här med samhällslektionerna. I matten är det liksom "såhär är det", 1+1 är 2, det finns rätta svar på frågorna. Visserligen finns det olika sätt att komma fram till svaren och man kan diskutera vilket som är lämpligast osv. Men hur som hellst, samhällen är enligt mig inte ett "såhär är det"-ämne, och när det kommer till att diskutera med min lärare så går det inte. Han är jättedålig när det gäller sånt, visst vi får argumentationsuppsatser att skriva och sånt, men när det gäller till muntliga diskutioner och argumentationer mot honom så går det inte.

Igår så kom konst upp på tal, kommer inte ihåg hur vi kom in på det, men hur som hellst så började vi prata om "vad är konst?". Och min åsikt är att konst är helt upp till betraktaren om vad det är, och då säger min lärare då "nej, det är såhär, blablabla". Visst, han har rätt till sin åsikt, men det har väl jag med? Jag tog upp att en kille i typ japan hoppade från ett höghus på en stor vit duk och avtrycket då skulle bli hans livs konstverk, jag kan faktiskt se det fina i det men min lärare sa något i stil med "men det är inte konst, det är ju att begå självmord, konst är en tavla eller en skulptur".

Det upprör mig då jag vill kunna ha diskutioner med min lärare, visserligen handlade det inte om ett samhällsämne, men det speglar hans personlighet rätt bra för han gör sånt med andra saker också, som man faktiskt skulle kunna diskutera.

Orkar inte gå in djupare då ingen kommer orka läsa.


Praktikplatsletande

Innan jag och Emelie gick till gymmet idag så sprang vi genom stan i sökning av praktikplatser till oss. Jag hade bestämt mig för att lämna på Jack & Jones eftersom jag tror det kan vara en butik som tar in praktikanter. Visst, packa upp varor i två veckor men jag slipper iallafall pendla till torp för att göra det. Hur som hellst blev jag panikstressad innan jag gick in, så jag tvingade Emelie söka på Kicks innan mig.

Emelie går in och jag går runt och cirkulerar i butiken, de som jobbar där måste tycka jag är dum i huvudet, bara gick runt i cirklar liksom. Emelie fixar biffen hur som hellst och får sin praktikplats, och sen när jag då ska in till Jack & Jones för att försöka få tag på någon butikschef så går allt dåligt. Jag blev skitstressad och pratade fort och allt blev bara konstigt, fick inte äns tag på butikschefen. Men ska nog tillbaka på Måndag, för då skulle hon vara där, får se hur det går då.


Modell as hell

Nu förtiden är jag modell också, eller aa, wannabe modell. Jag är nämnligen med i modelljakten! Ge mig bekräftelse! Rösta på mig! Tryck bara på random ställe här i texten ;)


Kul som fan på Plus ;)

Sitter nu i skolan, vi har handel. Fast det är bara halva klassen här, kul för de som inte är här, haha. Jag och Nucharin har sprungit runt som galna thailändare och gjort en snabb marknadsundersökning på skolan om en produkt vi kanske ska framställa. Så vi sprang in till salongen och skulle fråga stylisterna några frågor, hur som hellst var musikeleverna där och skulle bli stylade som träning inför Kärlekskonserten på måndag. Så jag sprang och hämtade kameran ;)











Blondinbella och vikthets

Idag är jag på bra humör, så det blir lite hatkärlek till sveriges ökände bloggdrottning Blondinbella!

Det enda jag tänkte göra var att poänktera att nu när hon har gett sig in i vikthetsdebatten tycks alla ha glömt att hon själv har bantat i typ hur länge som hellst. Gått på GI och hela den biten.



That's it, tjingeling,

Partymakeup för ögonen som fan!

Först och främst vill jag ge all cred för sminkningen till Jana. Hur som hellst ska hon troligtvis börja blogga på en hemsida jag inte vet någonting om, och idag var jag med och hjälpte henne till sitt första "provblogginlägg" som fotograf. Hon la en ögonmake på Alexandra, det blev hur bra som hellst. Jag lassar upp en liten smygbild och sen får vi se om hennes blogg går igenom, lovar att länka då ;).


Radiosong

Skön låt, asbra när man spelar wow, haha ;)

Titel: Radiosong
Artist/Grupp: Alice in videoland


Jag är utmanad!

Jag blev utmanad av Sandra, men jag orkar inte göra det, sucks to be you ;)


Gz

Jag är nu hemma och sitter i soffan med mina två feta bullar. Myspys som fan!

Iallafall ska alla gratulera min Lillasyster som fck huvudrollen i musikalen hon är med i, superkul!

4/5 toasters.

Tema: Kärlek

Fick kind off reda på värsta grejen nu. Plusgymnasiets Musikproduktionselever ska ha värsta seriösa uppvärmningskonserten inför Alla Hjärtans Dag på Frideborg den 9:e, hur coolt är inte det?!

Tror jag ska dit, ska bara fixa en date till mig själv. Då kommer man ju få se sånt som vi på skolan gör typ hela tiden, vi har gått typ en termin och det har varit tre stycken konserter redan, det är högt tempo som satan på duracellkaninerna på Musikproduktion.

De är hur duktiga som hellst, värsta tillfället för alla som ska välja gymnasie nu till hösten att komma och se något konkret, jag tror iallafall de släpps in.

Min närmsta vän Rebecka som går Musikproduktion nedanför ;)


Da, da, da, dagens

Nu jävul! Idag har jag haft vanlig jävla skoldag, 5 timmar personlig försäljning som fan! Börjar tröttna lite lätt på den kursen asså, och nu börjar vi gå in värsta djupt på hur man ska förhålla sig till olika typer av kunder och bajs. Psykologi i all sin ära, vi lär oss hur man tvingar kunden att köpa saker typ, kul när man ska ut på marknaden och manipulera som fan.

Har jobbat lite på min underbara affärsidé jag har smidigt ihop och kommit på grymmaste marknadsföringsknepet, vi får se hur det blir sen när jag ska köra igång mitt lilla företag, hoppas bara resurserna finns, hur som hellst kommer det bli grymt, det är jag säker på.

KattN på kort.


Phail

Har inte blivit något bloggande idag eftersom jag inte gjort någonting. Bara setat vid datan och varit msn-social typ.

Men puss endå imorgon är det första måndagen i månaden och Personlig Försäljning hela dagen lång. Lite jobbigt men man jobbar sig igenom det, hade en läxa jag har dragit anteckningar om men jag förstår mig inte på de själv. Aja, blir nog bra, jag är kung på att improvisera så.



Tjingeling.

RSS 2.0