Körslaget ikväll

Ikväll blir det troligtvist tacokväll med körslaget hos Jana om vi kan fixa ihop nån som kör oss. Det är lite problem när hon bor ute i bången. Alla röstar självklart på Team Erik då han kommer från Uddevalla.



Gold teeth and the curse for this town

Titel: New Slang
Artist/Grupp: The Shins
Genre: Akustisk soft skön indiepop typ..


Alexandras sweet 17

Igår var det partey hos Alexandra. Jag tog de fulaste bilderna jag kunde hitta och låter de tala för sig.









Hem ljuva hem

Sitter nu och skiter, har precis varit på stan och fikat med Karin. Vi fixade lite annat också inför kvällen. Alexandra har ju fyllt år så vi ska fira henne som fan ikväll, så jag ska snart in i duchen och ha rooligt.



Puss.

Güten morgon

John är vaken som fan. Uppe med tuppen ftw! Har slagits med nya håret då det inte vill samma sak som mig, tror skönhet och hälsa får ge mig en lektion i hur jag ska fixa det. Just nu ser jag ut som en stylish raggare typ. Men det går det med.

Snart ska jag till skolan för att börja med Matte B. Äntligen har skolan fått in EN bok. Så jag ska börja ha det rooligt med den kursen. Stor utmaning helt klart.

Dagens spotify är helt klart Kabul Shit med Lily Allen. Jag fick en ny parfym i försenad julklapp av Evelina när hon var här btw, Burberry touch for men, bra eller anus?

Puss.

Kortkort

Jag är ledsen men jag kunde inte hålla mig. Kort var det ja, men var det snyggt?


Spotify invite

Nu har jag fixat spotify. Det fungerar som fan! Om ni vill ha det själva kan jag tipsa om den här sidan. Det kanske är olagligt eller nåt men det var så jag fick det. Det är ett lagligt musikprogram som har typ all musik. Jag fick visserligen försöka med typ hur många olika som hellst men det fungerade till slut.


UF, vilket klipp (Höhö)

Kom precis hem från Stan. Innan dess var jag i skolan, vi hade asmånga som skuggade idag. Det var kul för vi hade en jätteintressant handelslektion, vi skulle bolla affärsideér med varandra. Det var skitroligt, vi sitter redan nu och brainstormar om våra UF-företag vi ska starta nästa år liksom.

En annan skola började ju med sina redan i ettan tror jag, är inte säker men kan mycket väl stämma. Iallafall, efter det kilade jag ner på stan med Bebb the bubb och klippte mig. Det blev fint, vill nog komma på Alexandras fest och överaska alla, eller så lägger jag ut en bild senare ikväll om jag inte kan hålla mig.

Just nu dunkar Sam Sparro's black and gold, han är inte fy och skam den killen inte.


I can be your fag-hag and you could be my gay

Älskar den, hittade den nyss. Skitmysig.

Titel: Fag-hag
Artist/grupp: Lily Allen


Klipp

Gud vad gay mina senaste inlägg har blivit. Hur som hellst så har jag fixat klipptid idag så imorgon efter skolan blir det att kila till Uppströms för klippning. Blir nog nåt liknande denna man:


People kill and people dying

Sitter här och lyssnar på gamla Black Eyed Pease-låtar. De var ju riktigt bra faktiskt. Hur som hellst så har jag inte sovit idag, jag gör framsteg fan ;). Det var nära ett tag men då tog jag tummen ur röven och satte mig vid datorn. Appropå det så var jag på veckans första gympass idag med Karin. Vi körde Mage & Rygg, jag som hade träningsverk i magen, men det känns bra fan.


Wilma

När jag kom hem idag var hela huset tomt. Förutom den här lilla krabaten som kom och skällde.


Styling

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Och under min håltimme så raggade jag på Diana och Belinda. Diana sminkade mig och Belinda tog kortet. Svinduktiga tjejer somfan! Detta ska nu sitta på mitt CV, är det inte snyggt?


Mina idoler


Lill

Min lillayster kom nyligen hem från sin Musikalträning. Det är skitflummigt för hon får antingen huvudrollen eller typ en roll som inte säger någonting. Men det står mellan henne och regisörens dotter, så de har nog värsta dilemmat. Lycka till till henne! (Älskar bilden, det fula med ankan är så underbar. Jag är så grym fotograf!)


CV

Först ut i dag så var det Engelska, vi hade två timmars kul där vi fick ett nytt projekt presenterat för oss. Ska nog bli rätt kul, alla program har fått ett projekt utformat efter deras program, så vi på handel ska starta ett låtsasföretag och musik ska skriva låtar osv. Rätt rooligt.

Sen iallafall så var det dags för att starta den nya kursen, men icke sa nicke, Johan är inte ute med att starta kurser en dag för tidigt. Vi hade handel med Marcus, vår andra handelslärare. Det var dags att börja söka praktikplats och grejer så vi satte igång med en rivstart och lärde oss att skriva CV. Det måste vara det drygaste som finns, att liksom analysera sig själv och aa, jobbigt är det. Hur som så ser mitt ut typ såhär när jag skriver ut det, jag är nöjd med upplägget. Hoppas ni inte ser vad som står, haha.

Bilden ska ersättas, den som är där nu sitter bara där för att upplägget ska fungera. Jag har bokat tid med Diana imorgon som ska styla mig så jag kan få ett skitsnyggt foto på mig själv där uppe. Praktiskt med stylister på skolan! Haha :)


Tjoho folket

Nyss hemkommen från skolan. Skulle egentligen gå och gymma men nae, har träningsverk sen igår så är inte så sugen på det just nu känner jag. Alla sitter och klagar på att min dator låter medans deras är tysta. MEN JAG VILL KOLLA YOUTUBE liksom.

Evelina har varit här över helgen, det är min storasyster. Hennes hund är skitmysig så henne brukar jag hänga med, den är lite mindre gäntemot mina feta paddor. För övrigt var Evelina med i skolan en liten stund, alla trodde det var min lillasysters kompis för hon var så kort.

Annars då.. annars då.. jo det är folk som börjar i min klass hela tiden, idag var det någon som gick HR som skuggade en kille som började förra veckan. Lite kul det där, vet fortfarande inte vad han heter, kul kille som presenterar sig liksom.

Jag skulle ha en skuggare idag jag med, men hon hade nationellt prov tydligen, vet inte hur roligt det var men hon kommer nog imorgon istället.

Det var nog allt, tjingeling!

Skugga

Nu sitter jag såhär i sista minuten och gör Personlig Försäljningsläxan, min läxplanering suger verkligen. Iallafall, mitt schema ser ut som nedan för imorgon så ni vet vart ni hittar mig, sen har jag en skuggare som ska hänga med mig. Det ska bli roligt att få visa upp vår fina skola för henne. Om det är någon annan kul bloggläsare som vill skugga så är det bara att höra av sig ;), haha.

Det är en jättefrustrerande läxa vi ska göra också, vi har fått en text om en kille som besöker en kund och vi ska hitta alla fel han gör och jag hittar fan inte ett enda. Men jag har iof bara läst det en gång, vi får se hur detta går.


Tillbaka från gymmet, com

Titta vad biff jag har blivit.


Core

Ska snart kila ner till gymmet för att köra Core. Har inte kört det på aslänge så imorgon kan ni förvänta er träningsverk. Det är rätt skönt med träningsverk ändå, man känner att man gör något rätt. Sen ska jag nog göra armar och tuttar i gymmet. Sen har min syster varit hemma i helgen så hon åker nog hem när jag är i gymmet, men aja, sånt man får dras med.

Värdefullt inlägg men whutevah, i'll do what i want! Det där fattade ni inte så jag länkar till det jag menar. Helt körd tjej.



Puss.

Idag hatar jag: Djävulen själv

Okej, nu kommer hon upp på tal igen, men jag har hittat djävulhonans blogg, visst jag förstår ingenting, men jag är helt säker på att hennes ondsinta plan om att ta över jorden står där.

En annan sak jag kom att tänka på är bara hur rädd jag skulle vara om hon bodde under min säng, tänk er en söndagsmorgon i juli, solen lyser in och man är glad, man ska gå upp och ställer sig bredvid sängen och sen tittar hon fram. Jag menar hur läskigt är inte det?

Aja, ser ni henne så var beredda med vitlök och kors.



Kenny Starfighter

Jag sitter här och kollar på Kenny Starfighter. Laddar upp inför långfilmen, serien är sjukt bra och har hört att Björn Gustafsson är med i filmen så jag är rolig.


Offermärta

Sådär ja, nu har Robin stuckit hem. Det blev som sagt en liten kurs i photoshop. Vi hade märta som offer och gick wild and crazy, bara massa basic som att göra slätare hy och sånt. Gick rätt bra, här är hon.

Och sen undrar jag varför mina bilder blir så bleka när jag är klara med de? Såhär ser inte min bild ut i photoshopfönstret, någon som vet?

Som ni ser är den övre efterbild och den undre förebild. Den undre ser mer levande ut, men detta var i utbildningssyfte. Dessutom blir färgerna uppfuckade när jag sparar bilden som sagt.





All beauty must die

Woho, en låt. Har lagt upp den förut men den fuckade, så här är en ny, bättre och fräschare. Den är från 1995 så många har säkert hört den.

Titel: Where the wild roses grow
Artist/grupp: Nick Cave & Kylie Minogue
Genre: Inte den blekaste


Flytet

Jag har kommit in i värsta hej-jag-redigerar-bilder-på-bebba-flytet. Vi får se hur länge det håller. Snart kommer en kompis över och jag ska ha snabbkurs i photoshop, så jag sitter här och försöker återuppväcka mitt ps-minne.






Gymnasiehysteria

Jag vet inte hur många 93:or som läser min blogg, det är torligtvis bara mina närmsta vänner, man låt mig få låtsas att jag är sveriges största bloggare iallafall. Hur som hellst så är det nu 8 dagar kvar till gymnasievalet för fyrbodals 9:or ska vara klart.

Jag kommer ihåg att när jag skulle välja för ett år sedan var det kanske det svåraste jag har gjort, det pendlade mellan olika saker hela tiden. Frisör? Ekonomi & Försäljning? Natur? Frågorna var många, det fanns ingen som kunde hjälpa mig heller, det mina vänner sa pekade mot Frisör, medans det min familj sa pekade mot Natur. Det var så splittrade åsikter om minst inom mig själv, vad vill jag göra med mitt liv?

Det slutade iallafall med att det blev Ekonomi & Försäjning (Nuvarande Butiksledning) på Plusgymnasiet, det var helt enkelt för att Rebecka skulle gå där, och för att det är en praktisk och teoretisk linje, och det är en bred utbildning, vill jag sen gå Frisör så är det så enkelt att jag går en liten frisörutbildning och så är den biffen fixad!

Jag har inte ångrat mig en sekund, eller jo, i början när jag träffade min klass för första gången, den var så liten och ingen verkade spec kul. Men det visade sig att den lilla klassen var störtskön och studiemotiverad. Dessutom själva grejen med att vi bara är 7 pers var bara positivt, vi får den bästa utbildningen typ, vi kan köra på i vår egen takt och inte behöva vänta på 20 pers till, utan när vi 7 har fattat en sak så kan vi gå på nästa. Hur bra som hellst.

Hur som, till alla som ska välja gymnasiet så ta det lungt, om du frågar efter folks åsikter kommer de bara vilseleda dig, kör på det som känns bäst. Magen vet bäst helt enkelt.

As hell

Juste, fixade photoshop idag, invigningsbilden fick bli på Bebb the bubb.


Nämen

Vad är det som hänger där på överphotoshopade Julia? Nämen! Är det en liten biceps?


ARL1201

Jag har värsta bloggdagen känner jag, skitmånga inlägg på samma gång! Ofta ni inte är överlyckliga! Såhär ser min morgondag ut.


Hur som hellst så är tydligen Arbetsmiljö & Säkerhet inställd, och eftersom jag inte har något att göra i matten så är jag ledig imorgon, skönt!

Jag tror det blir en runda till torp med Nathalie, ska bara få tag på människan. Annars blir det mjukisbyxor och choklad för hela slanten.

17 bast

Och idag fyller min snela hest 17, grattis Alexandra som fan! (Det är hon den översta)


BTW

Fick ett mail av Johan på facebook, det löd såhär.

"Tjena! Nu drar det ihop sig, medlemmar i den här gruppen på facebook blir dom första att få förhandsbesked om att imorgon kommer beslutet om Plusgymnasiets nya lokaler i Uddevalla! Vi kommer med största sannolikhet att flytta ner till city i Uddevalla. Nya fräscha lokaler. Stylist kommer få egna lokaler med stans häftigaste salong! Musik kommer att hålla till på Frideborg, och övrig undervisning kommer ligga intill torget!
Hur häftigt som helst!

Johan"

Fuck you Agneberg
Fuck you Östrabo
Fuck you Sinclair
Fuck you Margretgärde
Fuck you Uddevalla Praktiska
Fuck you John Bauer
Och fuck you Portalen

Idag hatar jag: Kattgummor

Jag och Kim skulle dra till idrotten nån dag sen, och då så stressar vi som fan från skolan till busshållsplatsen och springer tillockmed sista biten, då kommer vi förbi ett hörn och ser busshållsplatsen med våra ögon och vilka står där? Jo, hela Stenbackeskolan, den kristna skolan under oss, det är en liten skola, jag är inte säker men tror de har typ 100 elever eller nåt och det här var kanske 30 av de.

Sen när bussen kom var den nästan redan full, det var hur många som hellst som fick stå i gången, jag fick sitta i Hannas knä, snäll tjej. Då vet ni är det en sjukt jobbig tant som sitter längst bak med fyra platser för sig själv och säger "de här platserna är trasiga, de sitter lösa". Jag tänkte "jaha, aja, jag sätter mig på Hanna" och så var det fixat, men stackars Stenbackabarn som fick stå i gången. Sen när tanten skulle gå av så skriker hon "FLYTTA PÅ ER! UNGJÄVLAR!", och gick av, då går några av barnen och sätter sig på hennes plats och säger "hon ljög, det är inget fel här".

Då gick jag igång och blev skitförbannad, jag vill slå tantfan, bara slå ner henne och ta alla hennes katter. Hon måste ha haft katter, alla bittra människor har katter. Nej, nu ska jag gå och skära mig, vi ses.

Design

Den nya är uppe så snart blogg.se har fattat det. Här är ett smakprov.


Life In Technicolor

Hittade videon till en av mina redana favoriter OCH JAG ÄLSKAR DEN!

Artist/Grupp: Coldplay
Låttitel: Life in Technicolor
Genre: Jag skulle säga Indierock, andra skulle säga vanlig pop.


Träna, träna, träna

Idag så är jag inte på gymmet iallafall, får fan ta tag i träningen nu. Ge mig lite motivation och vilja att dra mig dit! När det blir bättre tider orkar jag nog, men hur gör jag tills dess?

Long time no see

Jag kollade igenom lite gammla photoshopbilder jag har gjort och blev helt kär i mig själv. Jag var så kreativ och nyskapande så det var inte sant, nästan sinclairmaterial på mig asså. Men icke, det ska självklart vara skitsvårt att skaffa det till Mac då. Iallafall, kolla bara hur grym jag var. Den sista var en header till min systers blogg, haha :).











1337

Idag skulle vi starta en ny kurs i skolan, men Johan (min rektor och lärare) är lite lurig när det gäller det, han har inte berättat vilken det var utan det enda vi visste var att vi skulle börja med en ny karaktärsämneskurs. Våra tankar gick kring Turism och Information & Layout eftersom vi har snokat oss till de.

Första delen av handelslektionerna fick vi styla en t-shirt som vi på plusgymnasiet ska ha på oss under en turnering vi ska ha mot två andra skolor. Den kommer bli sjukt snygg! Vi har verkligen tänkt till det och vi kom överäns om en hur bra tröja som hellst. Sen när tröjan var klar så skulle folk från klassen sticka till tryckeriet med mallarna och få prisförslag och sånt, och då kastade Johan våran kursplan till oss och sa "Här, bestämm två kurser ni vill läsa".

Detta betyder alltså att Johan inte hade bestämmt sig för vilken kurs vi skulle läsa utan överlät det hela roliga till oss, kul kille, haha. Vi bestämmde oss för Småföretagande A, så den sparkar vi igång senast nästa tisdag då. Tror det kommer bli skitkul.


We'r all waving flags now

Woho, låt på G. Har inte gjort värsta låttextanalysen, den är bara härlig liksom.

Titel: Waving Flags
Artist/grupp: British Sea Power
Genre: Indierock


Spontanshot



Myspys

Igår så firade vi My's födelsedag. Vi spelade spel som fan och åt glutenfri kladdkaka och massa grejer.







Grattis mig :D

Fick reda på att min komplettering i matten blev jättegodkännd. MVG på Matte A då :). Nu ska jag börja med Matte B, ÄNTLIGEN en utmaning.


Money on my mind and my mind on the money

Jag är så himlans fattig känner jag just nu. Jag vill köpa så sjukt mycket och allt ska gå under mitt studiebidrag, illa.
  • Träningskläder. (Har tappat träningsmotivationen, tror jag kan få lite då)
  • Hörlurar. (Bara högra luren fungerar just nu)
  • Spinningdojjor. (Tror det både blir lättare och roligare då, lite nördigt dock)
  • Trenchcoat. (Ett nästan måste för våren)
  • Wrath of the Lich King. (Till wow, och ja, jag spelar det om ni inte visste det)
  • Fylla på fritidskortet. (Det går ut snart)
  • Köpa en Groomer. (Tror jag skulle känna mig frächare med en sån)
Som ni ser är det mycket mina 1050 ska räcka till, eller så får jag dela upp det på två månader, frågan är bara vad som skall prioriteras. Vad tycker ni?

Furniture

Men whutever. Här har ni dagens låt fan. Om man lyssnar på texten så är i alla fall min uppfattning att hon sjunger om objektifiering mer eller mindre, lyssna själv.

Titel: Furniture
Artist/grupp: Amy Studt
Genre: Indiepop


Hitlerquiz

Det var såhär att för någon dag sen satt jag med min Mamma och min lillasyster och spelade Buzz. Det gick bra och så och sen såg jag ett Hitlerquiz på Playstation online och tänkte "oh herregud, den måste vi prova!". Så vi satte oss där med värsta hitlerfrågorna, grejen var den att vi fattade ingenting. En fråga var tillexempel "Vad sa Hitler till sin chaför?" och alternativen var Stanna, Kör, Gasa på och Bromsa, och i våra huvuden rullade liksom "hoppsan ja, vad kan det vara? Jag tar nog Kör!". Men sen, sen kom vi ju på att han sa "gasa på" för att koppla det till gaskammararna, och när vi kom på det kännde vi oss så jävla dumma.

En annan fråga var liksom "Varför lyssnade inte Hitler på musik?" och ett alternativ var "Han hade ingen mp3" och tankarna som slog mig var att det inte fanns mp3 på den tiden liksom, men "Han gillade inte ljuden" var det rätta svaret. Och vi kännde oss så jävla dumma när vi insåg att det var så jävla simpelt.

Laga-mat-genen

Efter spinningen blev jag upphämtad av min kära mor som körde mig till Mattias (Mammas kille) föräldrar varav fadern fyllde 75. Så ikväll har jag ätit skitgod mat, det blev nån form av smörgåstårta som var värmd i ugnen, skitgott hur som hellst och till efterrätt blev det urgröpta apelsiner med massa glass och skit i. Hur gott som hellst, varför kan inte Mattias fått lite av den där laga-matgenen? Vilket som så hängde inte kameran med eftersom den tar rätt stor plats, men jag såg ut såhär ;D



Ett par vanliga jävla svarta byxor och en t-shirt. Inget speciellt egentligen men jag gillar att ha en bild i varje inlägg, det blir roligare då.

Spinning och kontrollsbehov

Kom nyss hem efter dagens spravalder. Har varit i skolan och efter skolan så stack jag och min homie Karin till gymmet för att gå på ett Spinning aktiviopass. Det är fan det roligaste som finns just nu tror jag, eller roligt är väl att ta i, snarare skönt. Man är så sårbar på nåt sätt, man sitter med det där jävla pulsbandet och ser hur hårt man tränar på en stor tavla, det är verkligen att vara i kontroll - vilket jag gillar grymt. Är det något jag skulle önska mig i julklapp så är det verkligen mer kontroll! Mer om det någon annan gång.


Snodde bilden från motionshuset (Mitt gym).

Tre







She's back


Söndag Söndag Söndag

Den allmänna hatdagen, någon skum tradition som säger mig att man inte får göra någonting idag - men endå klagar jag på att jag inte gör något. Skumt egentligen för jag är inte den enda som har tråkigt på söndagar, varför går man inte ihop några personer och gör revolt mot denna Söndagstraditionen att man inte ska göra något?

Det måste ha hållt i från den tiden då Söndagen fortfarande var den så kallade "Vilodagen", det är den fortfarande i princip, men inte uttalad sådan. Vanligtvis brukar jag försöka få lite plugg gjort på såna här dagar men skolan har inte riktigt hunnit sparkat igång än, eller jo vi fick ett kilo samhällslexor, men jag glömde ju självklart den boken i skolan, aja, sux to be me.

Barnmorskeri

Senare nu ikväll har jag varit på mammas killes systers examenmiddag. Hon har nu tagit examen i barnmorskeri.. typ.. Orkade inte ta med mig kameran så får bli en fin outfitbild helt enkelt ;)


Fikarin

Nu idag efter skolan var jag lite sugen på en fika med Karin, men hon rådissade mig men kom krälandes tillbaka en timme senare och ville träffas då. Så vi sprang lite på stan och sen tog vi en fika på Lejas.

Jag och Karin pratar alltid om så intressanta saker, idag kom alla bloggar upp på ämnet och hur bittra vi är över att vi inte har en miljon läsare var, men våra dagar kommer väl.





No stupid! Inside my pussy.

Gud, jag skrattar tills jag gråter, det roligaste är i slutet, hoppa dit direkt om ni inte vill se allting, det börjar typ efter sex och en halv minut.


Inte bra John

Jag hatar mina sovrutiner nåt så innerligt, tillexempel igår när jag skulle sova; gick inte alls någonstans, jag försökte och försökte lite hårdare, men inte fan att jag kunde sommna. Jag gick upp kl 3 kommer jag ihåg för att kissa och såg mig själv i spegeln och typ "fyfan vad äcklig jag ser ut" och ställde mig och rakade mig själv liksom. Och sen idag då när jag kom hem från skolan, jag tog min macka och allt var roligt och så och sen gick jag upp för att sitta vid datan och slocknade direkt och sov till kl 9. Där rök sex timmar av mitt liv liksom, och nu är jag skitpigg, vi får se hur det blir inatt, önska mig lycka till, Karin does!


Duktigt John! (Ingen ironi)

Idag har jag varit så jävla duktig så det finns inte. Först så gick jag upp kl 10 för att vända tillbaka dygnet eftersom jag börjar skolan imorgon igen. Sen efter det hade jag som mål för dagen att bli frisk, så jag har låtsas som om jag varit frisk typ, och hej hopp så blev jag det, jag vann liksom över sjukdomen på något sätt, eller så var det bara en slumt men kul var det. Är bara lite lätt förskyld men kan nog gå till skolan iallafall, fuck alla jag kommer smitta säger jag. Sen har jag tvättat och grejer och lekt lite med hundarna, och sen när Freja kom hem från sin musikalträning så var jag snälla-brorsarn och frågade hur det hade gått, det gör jag aldrig. Nej, idag har jag fan varit duktig, det ska jag ha cred för.


Idag hatar jag: Folk som inte vet allmänt hyfs!

Såhär är det, nu när det har varit massa julmiddagar och släktkalas och grejer kan jag äntligen få ut mina aggressioner som uppkommer vid såna tillfällen. Tillexempel en sak som jag INNERLIGT hatar, när man sitter och har en stor flaska Julmust eller Cola eller vad som hellst på bordet och det är nån jävel som inte skruvar på korken. Vid såna tillfällen kan jag få raseriutbrott och döda min bror eller så håller jag inne aggressionerna, men nära har det varit, och sen viftar man med korken och säger "här skruva på!", men ingen bryr sig. DEN BLIR JU AVSLAGEN FÖR BÖVELEN!

Aja, jag är fortfarande sjuk, hoppas jag friskar till mig tills jag börjar skolan imorgon. Puss.

Sjuk as hell

Tjoho, det är lite glest på blogginlägg nu, men det är nämnligen så att jag är sjuk som en jävla tegelsten. Troligtvis har My smittat mig eftersom hon och jag sov i samma säng tidigare i veckan. Skönt att få det gjort nu på lovet när jag ändå inte tänkt göra nåt, jag är sjuk väldigt sällan men när jag väl är det så slår det till som fan. Har ont i hela kroppen och allt sånt där. Synd bara att min kära mor är helt "man ska bara ta verktabletter när man verkligen behöver det".
Antihypokonrikerfamiljen.com


Ha det bra och krya på mig.

Bilder från igår

Igår så var jag och KKKarin och gymmade, sen stack vi till torp med Nathalie, sen åkte vi hem och plockade med oss My hem till mig. Karin är inte med på någon bild, hon var faktiskt bakom kameran lite. De andra två gick berserk i min garderob för att sedan sätta på mig kvinnokläder. Såhär kul hade vi :)















RSS 2.0