Kampen mot klockan

Jag tror jag nämnt lite tidigare att vi i skolan håller på att marknadsföra en konsert. Det går rätt bra, har sålt typ 40 biljetter i helgen så ja, det rullar. Den här veckan är hur som hellst det sista vi kan göra för att få det slutsålt, vi har 240 platser att fylla. Så i fredags hade vi ett stormöte med handelslärare och en kille som jobbar på en reklambyrå där vi diskuterade hur vi skulle lägga upp sista veckan. Det slutade med att vi planerade det så att vi idag skulle sätta flyers på bilarna i stan och imorgon troligtvis åka till torp och göra samma sak.

Vi satte igång några från klassen på att springa runt och göra detta medans vi andra planerade hur vi skulle kunna dra in mer pengar på detta, genom annan form av försäljning. Sen kommer killarna tillbaka och de har varit skiteffektiva liksom vi, och då kommer våran rektor och säger att nån föreståndare för Gallionen har ringt och varit skitsur för detta då det skulle vara någon brandfara så killarna fick springa ner och ta ner alla flyers. Värt!

Joseph Williams var för övrigt i skolan idag och lekte med musikeleverna. Det är han som ska vara med på konserten, tror han är med på nyhetsmorgon imorgon, är osäker dock. Och kolla klockan, så jävla grymt!


Kommentarer
Postat av: Sandra :D <3

13:37 :D ballt haha

2009-03-19 @ 09:30:28
URL: http://sandrafremming.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0